Babysikring

For 1 år siden

Var Noam 5 dage gammel, vi var næsten lige kommet hjem, solen skinnede, himlen var blå og skyfri og jeg kunne fejre min allerførste fødselsdag som mor.
Og bare rolig – alt skygge blev kun kortvarigt fjernet fra hans lille sarte hud i anledning af billedet 😉
I dag 1 år senere vågnede jeg op til lyden af en lille dreng, der kom kravlende hen til mig i sengen og ville op. Hans far kom straks løbende og sang: “I dag er det mors fødselsdag”, mens Noam sad ligeså fint ved siden af mig, grinte og blafrede med sit lille flag. 
Dagen har været stille og rolig, jeg har påskeferie, så vi har kunne nyde hele dagen sammen, vi har været en tur forbi lægen til Noams 1 års undersøgelse og ellers bare hygget os med en masse leg, kys og kram, selvom Noam er en anelse sløj og derfor fik udskudt selve vaccinen. 

Af drengene fik jeg et gavekort til Decorate, som jeg har tigget og bedt om i måneder samt en lille ekstra ting, I kan få at se senere.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babysikring