Noam 1 år

Påskeferie

Egentlig er påskeferien stort set gået med, at vi skiftevis har været dårlige alle 3 og jeg er da heller ikke helt ovenpå endnu. Men i fredags valgte vi, at der altså skulle ske noget, så vi tog ned i Gi den gas palads her i Silkeborg, som har 300 m2 legeområde belagt med skumbrikker til børn i alderen 0-4 år.
Det var smadder hyggeligt, Noam smilede rundt til alle de mange andre børn og undersøgte absolut alting. 
I går var vi så en tur i svømmehallen, hvor der overraskende nok ikke var ret mange andre mennesker. Som altid er det en kæmpe succes at komme i svømmehallen og Noam var meget utålmodig, da vi trådte ind i omklædningsrummet og han sagtens kunne genkende det hele. Med det samme han kom i vandet, baskede han med arme og ben og lignede mest af alt en lille hund, der svømmer. Det var simpelthen så sjovt at se på, han strålede af stolthed og det var ærligt talt også meget imponerende.
I dag ser det så ud til, at vejret endelig tillader en tur på legepladsen senere.. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noam 1 år