Påskeferie

Toddler Shower Cap

Toddler, som står bag det lækre ergonomiske babyservice, jeg tidligere har blogget om, er ved at lancere en Shower Cap og jeg har været så heldig at få lov til at prøve en af dem allerede. Shower Cap er en badehat af skum, der skal forhindrer tårer, gråd og svie i øjnene, når man vasker hår på sit barn.
Egentlig er den måske slet ikke så relevant for os lige nu, fordi Noam inderligt elsker vand og han er fuldstændig ligeglad med, når vi vasker eller skyller hans hår. Faktisk lader det til, at han finder det ligeså hyggeligt at være i brusebad med os, som han er for at sidde og pjaske i badekarret – bare der er vand, er han tilfreds.

Men mon ikke der kommer en dag, hvor han bliver sur og tosset over at få vasket hår? Jeg husker tydeligt, hvordan min mor insisterede på at vaske mit hår og mens hun kommanderede, at jeg skulle kigge op, sad jeg der i badekarret grædende (og lettere hysterisk?) og holdte en vaskeklud over øjnene i et desperat forsøg på at forhindre sæben og vandet i at løbe i mine øjne. Åh stakkels min mor! Jeg husker også, hvordan der blev reklameret for diverse shampooer, der lovede, at det ikke gjorde ondt at få det i øjnene. Det gjorde det! 

Så selvom Noam lige nu faktisk helst ikke ser, at der er noget som helst sat fast på hovedet, ja så er jeg sikker på, at den en dag bliver ganske brugbar og indtil da hygger han sig med at lege med den i badekarret. 
Badehatten er meget elastisk og passer fra 1-8årige, den kan vaskes i vaskemaskinen på 40 grader og både skum og farvetryk er selvfølgelig uden skadelige stoffer og lavet af godkendte materialer. 

Udover leg i badekarret og beskyttelse mod frygtelige kampe i badekarret, så inspirerer Toddler også til, at den kan bruges om sommeren til vandkamp på græsset eller ved stranden eller til udklædning og det er jeg slet ikke spor i tvivl om, at vi nok skal få stor glæde med. 
Shower cappen forventes at være i butikkerne midt i maj måned.

Indlægget er sponsoreret, men det er stadig et udtryk for min mening.

1 kommentar

  • Haha, hvor er den sjov! 😀 Jeg holder bare hånden for Olivers øjne og sørger for at det løber den anden vej 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeferie