Dagens (gravide) mor

Amazon køb

Jeg er begyndt at købe mere og mere af Noams legetøj på Amazon, hvor priserne ofte er meget anderledes, end hvis går ned i FætterBR eller Toys’R’us. 
Udover at spare rigtig mange penge kan man også få gratis levering med Super Saver Delivery, hvis man bestiller for blot 200 kr. 
Her til morgen har jeg været på jagt efter træmad til legekøkkenet og endte med at bestille alt dette til blot 132 kr. Maden finder I her, hvor der også er link til mange andre slags træmad. 
For at nå op på de 200 kr bestilte jeg derfor også en legetøjsblender. Noam er fuldstændig optaget af vores, og mange gange dagligt bliver den peget på og leget med – selvfølgelig uden at være i stikkontakten og under opsyn 😉 .. Men forhåbentligt kan vi få vores i fred fremover, når han får sin egen til kun 70,5 kr. Blenderen finder I her.

2 kommentarer

  • Sikke et lækkert køb! I mange tilfælde kan det godt betale sig at bestille ting og sager over Amazon i stedet for i de danske butikker. Personligt bestiller jeg mange bøger gennem dér.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det kan det absolut – for søren jeg har tit ærgret mig over alt det, vi har købt i danske butikker, når jeg har set priserne på amazon efterfølgende 😉 til gengæld skal man vide, hvad man går efter, ellers kan det hurtigt blive uoverskueligt, syntes jeg..

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens (gravide) mor