Huskelisten til baby

Sommerben?

For kort tid siden blev jeg anbefalet at blive en buzzador. Kort og godt går det ud på, at man får tilbudt at få sendt forskellige produkter, f.eks. LEGO, chokolade, Dove osv., som man så tester og anbefaler – ganske gratis. Er du nysgerrig, kan du læse mere her.
Jeg har derfor prøvet Veet Easy Wax i et håb om at få lækre, bløde og glatte sommerben, som jeg ikke behøvede at tænke på i op til 4 uger. Det lyder da virkelig fristende! Tidligere har jeg prøvet Veets voksstrips – I ved, dem der man skal sidde og varme i hånden. Og lad os bare være ærlig, det gør skide ondt og fungerede knap så godt. Så her så jeg helt sikkert en mulighed og sammen med en veninde gik vi straks i gang med at teste. 
Sættet indeholder varmeapparat, en vokspatron, 24 strimler og 4 fugtgivende “perfect finish” vådeservietter. Derudover fik jeg også tilsendt nogle af de førnævnte voksstrips og Precision Was & Care til ansigtet. Produkterne er parabenefri og dermatologisk testet.
Egentlig er det ligetil: Man sætter varmeapparatet med den tilhørende vokspatron i stikkontakten og venter på, at voksen er klar – minimum 20 min, maks 40 min. Derefter påfører man voksen i hårenes retning, lægger en strimmel over, som man stryger et par gange for at sikre, at voksen sidder godt fast. Mens man holder huden stram, river man så til. Og sådan fortsætter man egentlig bare. 
Undervejs oplevede vi, at voksen blev for kold og skulle genvarmes, men det var da absolut det mindste problem. Jeg ved ikke, om det var os, der slet ikke er vant til at vokse os, men jeg havde nok lidt større forventninger til produktet, end det levede op til. For det første så gør det ondt, lad os bare indse det, men der er heller ingen, der har lovet andet.
Selvom jeg havde ladet mine hår gro i lidt over 2 uger, var der altså en del hår, som ikke blev fjernet til trods for, at jeg gentagende gange forsøgte de samme steder. Måske det ville være en god ide at vente en lille uges tid og så tage benene en gang til i håb om at få de sidste hår med. Nu er både min veninde og jeg ret lave og tog egentlig kun benene, men der er næsten ikke mere voks tilbage i patronen, så det vil allerede nu være nødvendigt at købe en refill. I stedet kunne man jo ty til voksstribsene til de sidste hår.
Den første dags tid havde vi nogle frygtelig grimme ben, der var fuldstændig røde, men det gik heldigvis forholdsvis hurtigt over, og dagen efter så mine ben næsten normale ud – lige bortset fra alle de hår der var efterladt tilbage. Til sættet fulgte vådeservietterne, der, ifølge brugsanvisningen, skal fjerne den overskydende voks, når man er færdig. Dét gør de bestemt ikke. Det er jo fuldstændig umuligt at få den overskydende voks af. Vi prøvede både med de tilhørende vådeservietter, Noams fra Rema1000, at sætte os i bruseren med varm vand, sæbe og en svamp – men intet hjalp, så til sidst brugte vi de sidste strimler på at få den efterhånden udtværede, kolde og noget indtørret voks af med – og endeligt gav vi op.
Umiddelbart er mine oplevelser og resultater med Veet Easy Wax knap så gode, og jeg benytter mig højst sandsynligt bare af min skraber fortsat. Men jeg må indrømme, at de steder, hvor hårene faktisk kom helt af, stadigvæk er fuldstændig glatte og dejligt bløde her 2 uger senere. Men helt klar til sommer er de ikke. Måske det blot kræver lidt øvelse. Efter oplevelsen med benene har jeg ærlig talt ikke haft modet til at gå i gang med mine øjenbryn med Precision Wax & Care – jeg frygter, at der sidder overskydende, lyserød voks tilbage i mit ansigt i flere dage 😉
Indlægget er sponsoreret, men stadig et udtryk for min mening.

1 kommentar

  • Uf, voks er noget hidsigt stads! Jeg har både prøvet at gøre det selv og hos professionelle, og jeg gør det aldrig igen. Det gør mega ondt, resultatet er ikke 100 % perfekt og så var mine ben røde i lang tid efter.

    Holder mig til skraberen 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huskelisten til baby