Klar til sommer..

20+0 og halvvejs..

Hvis jeg syntes, at graviditeten gik alt for stærkt sidst, ved jeg da absolut ikke, hvad jeg skal kalde det den her gang. Tiden løber fra mig, og jeg når slet ikke at nyde det på samme måde, som jeg gjorde med Noam. Heldigvis er ferien blot 2 mundtlige eksaminer væk, og så får jeg forhåbentlig masser af tid til at stoppe op, trække vejret og indtage det hele.
I dag var vi til MD-scanning, og det var med ligeså stor nervøsitet og søvnløshed, som det var sidst. Man skulle tro, at man var bedre rustet her 2. gang, ikke? 
Heldigvis viste scanningen en sund og rask baby på 311 gram og 20 cm, der  lå og puttede på akkurat samme måde som den kommende storebror gjorde i sin tid. Selvom jeg måske syntes, at det her billede ikke er et ret godt bevis, fik scanningsdamen ganske ret: Noam skal have en lillebror! Vi glæder os helt vildt og er sikre på, at det nok skal blive så hyggeligt med to små, lyshåret drenge med store, blå øjne, der løber rundt og leger.. 
Ligesom med Noam valgte vi ikke at bruge penge på en kønsscanning, men i stedet tog vi ud og shoppe efter MD-scanningen og ledte efter det første sæt tøj. Det fandt vi desværre ikke, men vi fik alligevel lidt andet fint med hjem. 
Jagten på det perfekte lillebror navn er nu rigtig gået i gang, men vi har svært ved det. Noam fandt vi på allerede 2 år, inden vi overhovedet begyndte projekt baby, og da vi fandt ud af, at han var en dreng, overvejede vi aldrig andre navne – det bider os lidt bagi nu 😉 Indtil videre har jeg foreslået navne som Theo, Vilo/Villo og Milo. Og Heine.. Tja – han er ikke særlig samarbejdsvillig!

8 kommentarer

  • Stort tillykke – det bliver da så dejligt for drengene med så kort aldersforskel! De skal nok blive de bedste venner!
    Vi har også været igennem navnemøllen her på matriklen. Drengenavnet var heldigvis på plads lang tid før, der var “nogen” i maven, så nu hvor der ligger en lille knægt og sparker derinde, ved vi godt, hvad han skal hedde 🙂
    Pigenavnet derimod. Puha. Min favorit var Isolde, fars favorit var Ava. Vi var nok aldrig nået til kompromis 🙂
    Jeg synes at Milo passer rigtig godt til Noam. Ellers ville det jo være oplagt at kalde ham Emil, nu hvor han med stor sandsynlighed bliver lige så lyshåret og blåøjet som jeres lille Noam 🙂
    Christine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ih hvor dejligt, et stort tillykke med lillebror! 🙂

    //Emilie
    http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • YAY! Endnu en fin lille dreng – tillykke med lillebror :o)

    Og så kan jeg selvfølgelig ‘fryde’ mig en smule over, at du får samme indretningsmæssige problemer som jeg ;o)
    Ej, det er super dejligt for jer; jeg er helt sikker på, at Noam vil elske at få sig en dejlig lillebror – og han skal nok blive lige så dejlig som Noam :o)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak 😀
      Hahaha ja – det er lidt af en udfordring, men jeg tror, at jeg har fundet ud af det så småt 😀 Det håber jeg også, at du har..

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stort tillykke med endnu en sund og rask dreng 🙂 hvor fantastisk 🙂 glæder mig til at følge dig/jer 🙂 uha ja tiden… Den flyver afsted. Desværre syns jeg det bliver værre i takt med man bliver ældre.
    God aften
    Kh. Lm Ps. Han skal da hedde Alvin 🙂
    Pps. Vi havde navnekrig herhjemme med de to yngste. Marvin lå også lunt i svinget og Sylvester (som så blev Alvins mellemnavn). 🙂 Leo og Bertil var også på tale. Uha vi havde mange men var ikke enige overhovedet 🙂 glæder mig til at jeres resultat 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, det går alt alt for hurtigt til, at jeg overhovedet kan følge med.. Pyh 🙁

      Årh gid, vi havde mange! Heine gennemsøger navnelister hver dag, men han har slet ikke fundet noget endnu, han syntes om. Og mine forslag bliver også bare nedlagt med det samme. Gid, vi havde en masse at vælge i mellem! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Han skal da hedde Oliver 🙂

    til inspiration kan jeg nævne listen med vores foretrukne drengenavne:

    William, Ludvig, Malthe, Joachim, Noah, Valdemar, Gustav, Axel, Benjamin, Conrad, Theo/Theodor 🙂

    Og stort tillykke med den lille prins. De to skal nok få stor glæde af hinanden.

    Mvh Ditte

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak for inspirationen, Ditte 😀 Jeg begynder at frygte lidt, at Theo åbenbart er ret populært, hvis vi ender med at vælge det 😉

      Men mange tak – jeg håber også, at de vil få kæmpe glæde af hinanden..

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til sommer..