Jeg tipper videre..

Silly U konkurrence

Uden tvivl har jeg nogle yndlingsmærker, når det kommer til legetøj og indretning af Noams værelse. Et af dem er helt sikkert Silly U, der med sine skønne og til tider fjollede figurer lægger op til sjov, leg og fantasi.

Udover de mange skønne, hæklede figurer står Silly U også bag en række lækre tekstiler, service, interiører og trælegetøjet Hape, som selv Noam er fuldstændig opslugt i.  
Senest er de kommet med deres “Fun and friendship in the forest” serie, som består af alt fra matchende sengerand og sengetøj til service, opbevaringsbokse, barnevognskæder og legetøj, som appellerer både til drenge- og pige værelset. Selvom jeg er fuldstændig forelsket i den serie og har udset mig adskillige ting til lillebror, så er der særligt et, innovativt produkt, som jeg forbinder Silly U, og nu kan en af jer være så heldig at blive den heldige ejer. 


Pixi bogshylden er en smart lille, metal hylde, der kan stå alene eller hænges på væggen og opbevare pixibøger til godnatlæsninger, sutter eller andet man kunne tænke sig. 

Udover Pixi bogshylden modtager vinderen også den matchende boghylde og opbevaringskoppen, der også kan stå alene på skrivebordet eller hænge på boghylden. Vinderen vil modtage disse i farven army, der matcher “Fun and friendship in the forest” serien, og dermed passer ind på både drenge- og pigeværelset. 
For at blive den heldige vinder skal du:
  • Være fast læser gennem GoogleFriendsConnect
  • “Syntes godt om” Silly U på deres facebookside, som du finder her
  • Skrive en kommentar med din e-mail adresse, hvor du svarer på følgende: “Hvor mange farver fås Pixi boghylden i?” Svaret finder du her

Konkurrencen slutter d. 13. juni, hvor vinderen trækkes og kontaktes. Held og lykke! 🙂

27 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg tipper videre..