Hvad skal barnet hedde?

Mens drengene hyggede derhjemme..

.. Tog jeg i går med en veninde til Sebra lagersalg i Esbjerg og fik købt en masse lækkert til Noam og lillebror. Stableskibet og racerbilen er dog til Oliver, som snart kommer på sommerferie sammen med hans skønne forældre.
I næste uge skal lillebrors seng hentes, selvom vi faktisk ikke går i gang med at lave hans værelse før sidst i sommerferien. Vi kommer ikke udenom, at Noam må få et nyt værelse. Problematikken er nemlig atter opstået: i lejligheden har vi to værelser og et soveværelse. Den oprindelige plan var, at Noam skulle have værelset for enden af gangen med skabet, men det kunne vi slet ikke få indrettet, idet alle hjørner er optaget af en dør, et skab, et vindue og en radiator, og der både skulle være plads til tremmeseng og puslekommode. Derfor endte han med at få det andet værelse uden skab. Nu hvor vi allerede får en lillebror, er det oplagt, at han skal have puslebordet på sit værelse, og dermed får Noam et nyt, storebror-værelse med skab og lidt andet nyt.
Men det må vente, for først vil jeg nyde 2,5 måneders sommerferie med drengene.

2 kommentarer

  • Anonymous

    Fine ting! Hvordan var priserne?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak 🙂
      Det er meget forskelligt, hvor mange procenter man sparer på hvad. Men tingene her har tilsammen kostet mindre, end hvad reolen normalt gør i sig selv. Så det er ikke tosset 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal barnet hedde?