"Men har han sukkersyge?"

6 ugers ferie begynder

I dag var Noams sidste dag i dagplejen, inden 6 ugers ferie begynder. En ferie der både indeholder et besøg af Oliver og familien, en tur bl.a. Legoland og en uge til Mallorca.

Egentlig havde vi rigtig svært ved, hvor meget ferie Noam burde få. Vi har lige omkring 2,5 måned, og selvom vi hjertens gerne holdte ham hjemme i al den tid, ville det måske være lige lang nok tid væk fra dagplejen. Noam er af sted i dagpleje alt mellem 3 og 4 dage i ugen, han bliver afleveret kl 7.30 og hentet kl 11.30, inden han skal ud til lur. Så hvor meget fri han derudover skulle have, var virkelig svært at finde ud af. Men vi endte på 6 uger, og vi har med stor længsel set frem til dagen, hvor vi kunne ønske Kirsten en god ferie, pakket garderoben ned og tage vores søn med hjem til en masse hygge, oplevelser og fornøjelser.
God ferie til alle jer derude <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Men har han sukkersyge?"