Je ne sais pas

Swingcar.dk


Swingcar er en webshop fyldt med motorisk udviklende legetøj til børn i alle aldre, der sælger alt fra motorikbolde, gåbiler og løbecykler til cykelhjelme, togbaner og fodboldmål. 

Webshoppen er praktisk inddelt i de forskellige varegrupper, men der kan også søges selvstændigt efter bestemte varer eller sorteres efter de mange mærker, der forhandles. Normalt kan jeg godt få en lidt opgivende følelse, når sortimentet er virkelig bredt, men Swingcars webshop er meget enkel, overskuelig og nem at gå. Jeg kan i hvert fald uden problemer finde en masse lækkert fra Swingcar, som jeg godt kunne tænke mig både til Noam og lillebror:

Swingcar yder dag til dag levering, 30 dages returret og fragtfri ved køb over 500 kr., men derudover matcher de også prisen, hvis man finder den aktuelle vare billigere et andet sted. Det er en ganske særlig og fantastisk service, da mange internetbutikker ofte er lidt dyrere end de fysiske. 

Udover det store udvalg af LEGO, legemad, trælegetøj og børnecykler hos Swingcar, har de også en blog, hvor de kommer med gode råd og inspirerer til leg i hverdagen. Har du lyst, har du også mulighed for at følge Swingcar på facebook her
Indlægget er sponsoreret, men det er stadig et udtryk for min mening.

2 kommentarer

  • Anonymous

    Jeg købe en løbecykel derinde og den er virkelig faldet i god jord herhjemme 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fedt! 😀 Jeg kan se, at Pukylino allerede kan bruges fra 1års alderen, så den står højt på ønskesedlen 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Je ne sais pas