Hr og fru ejer af vognpark

En god ide

Da jeg var til Sebra lagersalg med en veninde tilbage i maj, faldt jeg over disse fine metalkasser. Selvom jeg umiddelbart ikke vidste, hvad de skulle bruges til, røg de altså alligevel ned i min sæk med alt muligt andet. 

Men så gav Annette mig den ide at bruge dem til minder til drengene. Derfor har de nu fået en kasse hver, og i Noams ligger bl.a. en “2012” sok i den størrelse, han brugte, da han var nyfødt, hans første sæt tøj, den hæklede hue, jordemoderen gav ham på til fødslen, fodaftryk, en str 1 ble, tegninger, billeder, en serviet fra hans 1 års fødselsdag, vandrejournalen og meget andet. I lillebrors ligger der indtil videre kun scanningsbilleder. Men jeg håber, at begge drenge vil blive glade for kasserne, som vi sammen kan sidde og kigge i. 

1 kommentar

  • Ih hvor dejligt at du kunne bruge ideen. Er sikker på at vores drenge nok skal blive glade for dem. Ellers må vi have dem til at mindes hvor små de har været 😛 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hr og fru ejer af vognpark