En god ide

Lillebrors seng

Jeg har et par gange nævnt, at tremmesengen til lillebror ikke ville blive kilisengen fra Sebra, som Noam har. Der skal ikke være nogen tvivl om, at jeg syntes, at den er fin, men vi var begge enige om, at det ikke ville blive den, vi ville gå på jagt efter den her gang.
Årsagen er egentlig ganske simpel: sengen har ikke justerbar højde, og det er noget, jeg ellers var rigtig glad for ved Noams gamle tremmeseng, og som vi helt sikkert har manglet ved kilisengen, indtil han selv kunne sidde og rejse sig op. Jeg må nok også indrømme, at jeg er lidt spændt på, hvordan det kommer til at fungere, når vi fjerner den ene tremmedel, så Noam bør kunne komme og ned ad den. Sengen er nemlig ret så høj og vil unægtelig kræve en skammel eller taburet. Og med en lille dreng, mørke og taburet midt om natten skal det nok blive spændende. Derudover har den fået ret så dårlige anmeldelser i TÆNKs test af tremmesengen, hvorimod den helt billige fra IKEA vandt.
Så vi overvejede faktisk ret så kraftigt at købe tremmesengen fra Ikea, men jeg er helt vild med konceptet om, at tremmesengen kan udvides og gøres til en juniorseng senere hen, og derfor valgte vi den fra. Tilbage stod et højt ønske om Leanders tremmeseng, som har fået en 2. plads hos TÆNKs test. Men jeg har hele tiden tænkt, at den simpelthen er for dyr. Lige indtil jeg fik et tip om, at de i Ønskebørn i Grenå i en kort periode solgte den til en noget andet pris. 

Så.. Her er den! Og jeg elsker, elsker, elsker den! Den er simpelthen SÅ flot, og jeg glæder mig sådan til at putte vores yngste, skønne dreng i den. Med i prisen fik vi en valgfri sengerand, og det var virkelig svært, om vi skulle vælge en af de tre farvestrålende, jeg ellers før har snakket om, eller om vi skulle holde os til en original fra Leander. Vi valgte  Leanders i hvid, fordi den jo naturligvis passer med tremmesengens mål, så vi undgår, at den ligger foldet i enden, og så er Leanders egen jo også lavet, så den tilpasser sig, når tremmesengen engang laves om til en juniorseng. Se, dét er smart! 

7 kommentarer

 • Malene Bauenhøj

  Vi er også de heldige ejere af en Leander seng til vores skønne dreng, og vi knus elsker den virkelig også og det bedste er af at sønnen også bare syntes at hans seng er noget så dejlig. Vi har den i valnød farvet og så med den cremefarvet sengerand ☺:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  (Citat fra reklamerne) “Er I på en eller anden millionær-SU, eller hvad???? Smiiiiiil 🙂
  Iøvrigt tillykke med barnevognen – den bliver I SÅ glade for! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha 😀 nej, det er vi bestemt ikke! Men sengen og vognen er købt, inden Heine kom på su, og så hjælper en god opsparing altid på tingene 😉 Men tak for det..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt forstå i valgte den tilhørende sengerand. Det ser så fint ud at den følger linierne. Tillykke med den, det lyder til at i gjorde et godt kup.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Marie 😀 .. Det syntes jeg bestemt, at vi gjorde – og jeg har heldigvis ikke fortrudt valget af sengerand, den passer jo til det hele 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så smuk. Hvad måtte i give for den incl sengerand i ønskebørn? Jeg tror også vi skal have en ekstra til når vi en gang skal have barn nummer 2..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Inkl sengerand gav vi 5000 kr, og derudover fik vi 10 % på øvrige køb den dag 🙂
   – Det kan jeg godt forstå, at I gerne vil – Oliver skal vel også bruge sin i mange år endnu 😉 I kan jo så bare nøjes med juniordelen og genbruge tremmedelen fra ham.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god ide