Lillebrors seng

Klar, parat til vinter

Det virker fjollet at forberede sig og købe ind til vinteren, inden sommeren er slut. Men det er tilsyneladende nødvendigt, hvis man ikke vil risikere at komme ud til tomme butikker, har jeg hørt. Sidste år købte vi omkring september, og det var lidt af et sats, så derfor var jeg egentlig lidt i mod at købe allerede i august i år. Noam nåede nemlig aldrig op i str 80, som flyverdragten sidste år blev købt i, men vi var heldigvis så heldige at arve en fra min søster, som han kunne bruge. I år satser jeg på, at han får glæde af flyverdragten, der hænger i skabet stadig med mærke på. Jeg har prøvet den på ham, og den lader til at passe – nogenlunde. Den er stadig lige stor nok, men den kan bruges. 
Ellers har jeg købt ham en “brugt” Mini A Ture vinteranorak i en lækker brun farve. Anorakken er blevet brugt ganske få gange, i følge sælger, og den ligner bestemt heller ikke en, der har været taget i brug. Derudover har jeg købt en tyk bindebåndshue, en elefanthue i strik, 1 par luffer i strik og 2 par termoluffer i navy alt sammen fra Name-it. Vinterstøvlerne er et par fra Ecco i sidste års farve og derfor billigere end dette års farve – blot et tip til jer andre, der også er ved at tabe kæben over prisen på gode sko til børnene. 



Lillebror har jeg endnu ikke købt til. Vi har uldfutter- og luffer fra Joha fra Noam, og ellers har jeg planer om at købe en lækker ulddragt fra Joha samt en hue af en art.

4 kommentarer

  • Lækre sager du har fået købt.
    Jeg synes godt nok det er svært at forholde sig til flyverdragt og vinterstøvler når det stadig er +20gr udenfor… Så her er jeg lidt stædig og nægter at bevæge mig ud i det røs før midt/sidst september…

    Mest fordi jeg sidste år oplevede at min datter voksede ud af ikke mindre end 2! flyverdragter inden sæsonen for alvor kom i gang.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er vildt svært at forholde sig til! Jeg gad egentlig heller ikke, fordi Noam jo ikke nåede at passe sin flyverdragt sidste år – men jeg turde omvendt ikke satse på, at der ville være ret mange vinterstøvler tilbage i oktober, efter alle de skrækhistorier jeg har hørt 😉

      Men pyh.. 2? Det har været en dyr vinter! :/

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fine sager. Hvor har du fundet støvlerne henne. Jeg synes nemlig ikke, at det er nemt sy finde Ecco til rimelige penge på nettet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Støvlerne er købt i den lokale skoforretning, hvor vi har købt alle Noams sko indtil videre 🙂 Det var der, vi opdagede, at de åbenbart sætter sidste års farver frygteligt meget ned, når der kommer en ny farve – til den ellers samme model 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lillebrors seng