Frem og tilbage og om igen

Gør fyldet forskellen?

Her lige inden termin har jeg får jeg lavet en masse ting og sager til lillebror. Bl.a. har jeg syet et nyt betræk til min nye ammepude. Jeg har desværre ikke en DIY, jeg kan videregive. Betrækket er blot lavet ud fra øjemål, hvorefter jeg nervepirrende har klippet og syet sammen. Det passer heldigvis, og ja – det er mere held end forstand. Men det er lavet efter inspiration af de sæt sengetøj, jeg også har lavet med hvid pippingkat, stikning og bindebånd. 

Men hvorfor har jeg fået ny ammepude? Jo, den gamle, jeg havde til Noam, er med krøyerkugler, og jeg syntes ærlig talt, at den var mere til besvær end gavn. Jeg opgav fuldstændig at bruge den, og det er også typisk det, jeg hører fra andre ammende mødre. 
Den her gang er jeg derfor blevet anbefalet en Fossflake ammepude. Fyldet er, så vidt jeg har forstået, en syntetisk form for dun, der skulle være komfortabelt, holdbart og vedligeholdelsesvenligt. Derudover er ammepuden allergivenlig, idet den kan vaskes på 60 grader og tørretumbles hvis nødvendigt, så i princippet kan den også bruges uden betræk.

Umiddelbart er Fossflake ammepuden større, mere fast og alligevel blødere end min gamle. Jeg bruger den til at sove med, og den er fantastisk at have som støtte til bækkenet her til sidst, hvor det kan være hårdt at ligge på siden i længere tid af gangen. Jeg glæder mig derfor til at teste ammepuden og se, om fyldet gør forskellen. Indtil videre er jeg i hvert fald meget glad for den! 


Indlægget er sponsoreret, men det er naturligvis min egen mening

6 kommentarer

 • Ja, det er utroligt så effektiv, man bliver, tæt på fødslen, ikke? Har også selv alle tre gange nåede uanede mængder af ellers udskudte projekter som højgravid 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er fuldstændig vanvittigt – jeg kan faktisk tage mig selv i at panikke over, at der kun er 2 uger til termin, for jeg har jo et utal af projekter, jeg gerne vil nå inden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sov også med min pude (med hvedekerner) i den sidste del af graviditeten og det var fantastisk. Til gengæld har jeg først brugt den til amning efter Asle blev 3 mdr, da jeg syntes han var for lille til at ligge ordentlig fast til at begynde med. Men nu er mine skuldre meget taknemmelige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh sådan en skulle også være ret god ift allergi, har jeg hørt? 🙂 Men dejligt, at I får nytte af den. Jeg opgav ret hurtigt min med krøyerkugler, fordi han kuede rundt og ammepuden heller ikke lå fast.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke prøvet sådan en med kugler i men jeg har også en fossflake og den siger jeg god for! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frem og tilbage og om igen