Noam-storebror

Sådan en skal lillebror også have..

Det er minimalt, hvilke elementer jeg har ladt gå igen på drengenes værelser. Men lige præcis en flagranke, syntes jeg, pynter noget så fint, og derfor har lillebror altså også fået sådan en.
Vi har bestemt ikke fortrudt, at vi valgte den hvide sengerand fra Leander frem for en mere spraglet en af slagsen. Sammenligner man drengenes værelser, er lillebrors generelt meget enkelt, og det hvide sat op mod det navyblå ser slet ikke tosset ud. Den hvide sengerand er med til at understøtte stilen, og skulle jeg engang blive træt af den navyblå farve, er det jo intet problem at skifte den ud med en anden kontrastfarve.

Over sengen kunne jeg godt tænke mig en wallsticker med et digt eller en børnesang, men det er ikke lige sådan til at beslutte sig med alle de muligheder, man finder rundt omkring. Under sengen vil jeg have hæklet et rundt tæppe i zpagettigarn i hvid, lyseblå og navyblå, men det er åbenbart ikke bare lige sådan til at finde de farver. Værelset er næsten færdigt ellers, og jeg glæder mig til at vise jer det. Noam er i hvert fald meget begejstret og opfører sig mest af alt som en, der pludselig har 2 værelser 😉 ..

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noam-storebror