Eventyr i junglen

Vokseværk

Man kan roligt sige, at Noam er vokset med maven. Han er pludselig blevet en stor dreng, der gerne vil være med til alting og som kan rigtig mange ting helt uden hjælp. 

Når aftensmaden skal laves, kommer han straks løbende, og enten står han på sin Ikea taburet eller sidder på køkkenbordet, mens han smager til og hjælper med at røre rundt, og han har fuld forståelse for, at både komfur, gryder og pander er varme. 

Når maden er ved at være færdig, hjælper han flittigt med at dække bord. Han stiller sin tallerken, kop og bestik på den rette plads, skubber sin Leander højstol ud, kravler selv op på den og sætter sig til rette. Her venter han pænt på, at maden bliver serveret, puster selv på den og spiser det hele selv med enten ske eller gaffel, og bagefter siger han på sin helt egen måde “tak for mad”, mens han børster hænderne, rykker stolen ud, venter på at blive tørret af, og så kravler han ellers ligeså pænt ned ad stolen igen. 

Derudover vil han også meget gerne hjælpe med at vaske tøj, støvsuge, vaske gulv, ordne opvaskemaskine, rydde op, handle ind og bære det hele ind og ud ad bilen. Det er pludselig ingen sag at være højgravid, når man har sådan en ivrig, lille hjælper ved hånden 😉 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eventyr i junglen