En fornyet pusleplads

Fra sort til… Alt andet

Vi er godt i gang med at skifte ud og indrette på ny i lejligheden, og det er egentlig derfor, at jeg endnu ikke har fået vist vores hjem. Jeg er som tidligere fortalt blevet meget træt af sorte møbler, men når man er på su, tager det altså lidt tid at skifte ud. Det hele sker gradvist og tager lidt længere tid, end jeg har tålmodighed til.
Men nu er vi nået til soveværelset. For et års tid siden lavede jeg selv en sengegavl til os, og nu er den altså også blevet fornyet. I stedet for det sorte er den blevet ombetrækket med mørkegrå møbelstruktur. 

Lænestolen blev hurtigt placeret i soveværelset, da vi begyndte at gøre klar til at lave Noams juniorværelse, men vi har endnu ikke rigtig fundet ud af, om den skal blive der eller hvad vi så skal med den. Den sorte billedhylde over sengen er jeg virkelig træt af, men den bliver ikke skiftet ud, før vi har et billede af drengene sammen, som vi kan få lavet i en stor udgave – evt på et billedlærred. Derudover vil jeg virkelig gerne have et andet sengetæppe – gerne et Hay Mega Dot, nogle Hay-inspireret hjemmesyet puder på sengen og et eller andet på væggen ved kommoden, som virker tom og kedelig. I det hele taget er væggene meget tomme, og jeg kunne godt være fristet til at tapetsere en af væggene. Men vi er godt på vej i det mindste.

Stuen er efterhånden også færdig, der er alle de sorte møbler blevet skiftet ud med nye, hvide. Men vi går og venter på, at den ene væg bliver omtapetseret af boligselskabet, og før bliver den desværre ikke færdig. 

Kom endelig med ideer, der kan gøre soveværelset rigtig hyggeligt.

3 kommentarer

  • Anonymous

    Hej. flotte billeder, hvor har du fundet de senge borde..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis det var mit soveværelse, ville jeg uden tvivl købe en wallstickers med et sødt citat til at sætte på væggen ved jeres kommode 🙂
    Bortset fra det, så er jeg vild med jeres sengeborde 😀 og hylden over sengen, der ser virkelig hyggeligt ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fornyet pusleplads