Bag kameraet

1. barnevogns tur

Indrømmet – det er ikke ligeså stort og magisk at trille den første barnevognstur her 2. gang, men hyggeligt er det nu alligevel. Især med Noam der stolt går ved siden af og holder fast i barnevognen. Det er til gengæld både stort og chokerende at se, hvordan han pludselig bare er vokset helt vildt og er blevet en rigtig lille dreng og ikke længere den baby, jeg længe har set ham som.
Men når nu man trods alt kun er en lille storebror, kan man altså godt blive træt i benene. Vi skal uden tvivl have købt os et søskendesæde, så vi kan gå masser af ture sammen, og så har jeg en lille ide om at begynde at hente Noam til fods, så babyvægten forhåbentlig bare rasler af 😉

4 kommentarer

 • Hov, nu ser jeg så lige, at det ikke er barnet, du skriver det er hårdt for med ståbrættet; fik lige nærlæst 😉 Det er rigtigt – man belaster ryggen, når man går med det. Man går ikke behageligt, hvis man går lige foran barnevognen, og må ofte lige gå ved siden af og trille med én hånd :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor hyggeligt 🙂

  Vi har både et søskendesæde og et ståbræt. Vi har brugt søskendesædet mest, og ståbrættet har været til, når de både er blevet lidt for store til søskendesædet, og baby i vognen gerne vil sidde op og kigge – så er søskendesædet ikke smart 😉 Men det kan selvfølgelig stadig bruges, når baby sover.

  Ståbrættet er fint på den måde, at barnet kan gå lidt til og fra. Han orker måske at gå ti minutter selv, så op at hvile i to minutter, så ned igen osv. … så tror jeg heller ikke, det belaster dem så meget. Jeg havde faktisk slet ikke hørt før nu, at det skulle belaste dem. Men man skal altså også være en lidt større storebror, før man forstår pointen med ståbrættet – ellers risikerer man, at de hopper ned, mens vognen er i fart 😉 Badutten (mellemste her, lige fyldt 2) forstod ikke pointen med det, da han som halvandetårig blev storebror – det er først kommet for et par måneder siden. Men nu vil han allerhelst gå, fordi hans storebror gør, så vi bruger dem sjældent – men hvis man har travlt (og ikke har tid til at vende hver sten, pind og blad på vejen 😉 ), så er de gode at have 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser hyggeligt ud. Man kan også få sådan et ståbræt, som han kan få foran vognen imens den kører. Flot vogn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er sjovt, du siger det. Vores dagplejer advarede mig netop lige i fredags mod brugen af disse. De er ikke ergonomiske, så derfor må de slet ikke bruge dem i dagplejen, fordi det er hårdt for ryggen pga du ikke kan gå ordentligt oprejst, når det står et barn på sådan en, sagde hun 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bag kameraet