Babyen der har alt

Detaljer på børneværelset #1

Lige for tiden har vi gang i en masse små projekter på drengenes værelser. Senest fik Heine fuldført et, som jeg har været virkelig spændt på, og som skulle gøre Noams hyggekrog endnu mere hyggelig.  

Selv havde jeg ikke tålmodigheden til de mintgrønne harlekeintern. Det har krævet en del opmålinger og malertape, og jeg indrømmer gerne, at jeg var ret nervøs, da malingen først kom på. Det er jeg bestemt ikke længere – det ser skide godt. Det er sådanne små detaljer, der gør hele forskellen. 

4 kommentarer

 • Hvor er det altså fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det ser vildt godt ud! Hvor får du alle dine gode ideer fra? Følger du med i nogle blogs eller? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak 😀 ja, altså jeg følger de blogs, du ser til højre. Men ideen er nu helt min egen. Jeg har længe tænkt på Firm Livings harlekin tapet, men Heine har ikke været hooked på hverken opsætningen eller prisen, så jeg måtte tænke lidt kreativt, så jeg kunne få ham med på ideen 😉 .. Det er minusset ved fælles økonomi 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyen der har alt