Ikea-glæder

Forskud på julegaver

Da Theo var 2 uger gammel, var Heine så sød at smutte til Sebra lagersalg for mig. Desværre kom han tomhændet hjem, så jeg tyede til tilbud på nettet samt Ønskebørns prisgaranti. Julegaverne er derfor allerede pænt pakket ud og stillet på plads, men selvfølgelig bliver der også en lille ting under træet til dem begge. 
Så nu er skrivebordspladsen på Noams værelset næsten færdig, der mangler lige de sidste detaljer. Det samme er gældende ved Theos hyggekrog, hvor der nu fint hænger magnettavler over Leander taburetsættet. At Noam så mener, at begge værelser er hans, er en helt anden side af sagen 😉 han veksler lige for tiden meget mellem, hvilket værelse han vil lege på og med hvilke ting. Men en ting er sikkert: magnettavlerne er et hit, og derfor er den tredje i pakken netop også gemt til Noam – for farven passede ikke ind til Theos værelse.. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikea-glæder