Detaljer på børneværelset #3

Dåbsforberedelser

Den her gang gør vi det helt anderledes. Sidst holdte vi dåb, da Noam kun var 2 måneder gammel. Vi lavede en pokkers masse mad selv, vi (læs: jeg) lavede dåbsinvitationer, borddekorationer og bordkort fra bunden selv. Vi havde virkelig mange gæster. Vi lejede forsamlingshus, rengjorde før og efter og pyntede, og vi varmede alt maden selv på dagen. Den her gang gør vi intet af det.

Jo, det var da en hyggelig dag med Noam, men vi sværgede, at næste gang ville vi gøre det anderledes. Så det gør vi. For det første har overskuddet slet ikke været der, da Theo kun var 2 måneder gammel. For det andet var det midt i julen, og dér gad jeg altså ikke holde dåb, og for det tredje var Noam i sin tid så lille, at han praktisk talt sov hele dagen væk. 

Den her gang har vi valgt, at vi holder dåb d. 9. marts. Da er Theo få dage fra at være 5 måneder, og så har vi forhåbentlig en masse gode rutiner, og han får forhåbentlig noget ud af gæsterne og omvendt. Vi har valgt at holde det i marts, så der er okay chancer for et godt vejr. Egentlig ville vi gerne have strækket den yderligere, så vi nærmede os det gode, uforudsigelige danske sommervejr, men jeg vil være ked af det, hvis Theo er for stor til at passe den samme dåbskjole, som Noam havde på. 

Theo skal døbes i Alderslyst Kirke. Egentlig havde vi kigget på Balle Kirke, hvis sogn vi hører indunder. Men de har en særlig gudstjeneste den dag, så det kunne ikke lade sig gøre. Alderslyst Kirke ligger nede i byen, og det passer egentlig ganske perfekt, for så er vi få minutters kørsel fra den Café, vi har valgt at invitere gæsterne på brunch. Derudover skal en lille, skøn Merle fra min terminsgruppe døbes samme dag i samme kirke, og det, syntes vi, kunne være hyggeligt at dele med dem. Men desværre er det ikke samme kirke, som Noam blev døbt i. Men den kirke har vi intet tilhørsforhold – udover at han er døbt der – og vi blev enige om, at vi ikke gad turen frem og tilbage, når nu vi har masser af andre, smukke kirker her i byen.

Invitationerne er fra optimalprint, og selvfølgelig er billederne fra fotografen brugt til dem, de er nu sendt ud sammen med ønsker – men dem har vi virkelig haft svært ved at komme på.

7 kommentarer

 • Lil

  Hej Simone
  Jeg er vild med dine invitationer – må jeg høre hvordan eller hvor du har fået dem lavet? 😉
  Venlig hilsen Lil

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lil 🙂
   Mange tak. Invitationerne er lavet hos optimalprint.dk, hvor de ligger som skabelon. Så skal man bare selv tilføje billederne og den tilhørende tekst 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lil

   Fedt – tusind tak! Det må jeg ind og se på 🙂 RIgtig god dåb til Jer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som om, der er basis for en rigtig god dag 🙂

  Vi har holdt alle tres dåb på et hotel her i byen.

  Dåb 1: December, baby 4 måneder, som spiste vildt dårligt, og alt for meget stress og for lidt søvn til baby. For lille lokale, men hyggeligt med julestemning.

  Dåb 2: April, baby 6 måneder, virkelig skægt med så stor en baby, der var vågen og med til meget af det, meget mere hygge end stress 😉 Og større lokale.

  Dåb 3: Juli, baby knap 3 måneder, bedste dåb af dem alle! Efter kirken sov baby fra det meste, hvilket var rart, så der var tid til både storebrødre og gæster. Vi havde hotellets største lokale (som vi ikke havde kunnet få de andre gange); vejret var HELT fantastisk, så vi var mest ude, og børnene legede SÅ godt.

  Konklusion: Skulle jeg holde dåb igen, ville det blive med så lille som muligt en baby, og helst om sommeren. Og lokalet skulle være stort nok 😉 —–> MEN der skal jeg så heller ikke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor sjovt med de erfaringer man gør sig 🙂 sidst var lokalet også alt alt for lille. Vi havde fået at vide, at der var plads til 50, men ærlig talt ville jeg ikke have proppet mere end 20 derind, så det bliver rart med noget større. Jeg er lidt træt af, at det ikke bliver om sommeren, men så vil han godt nok også være stor 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har også valgt at betale os fra det hele denne gang. Dog laver jeg selv lidt pynt.
  Indbydelserne blev bestilt hos INK Saloon 🙂
  Og vi har også haft helt Vildt svært ved at finde ønsker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Med udgifter til forsamlingshus osv ved Noams dåb løber beløbet faktisk sig alligevel op i det samme, så det er bare slet ikke tiden værd at stå for al madlavning, rengøring, oprydning og klargøring, syntes jeg 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detaljer på børneværelset #3