2 år og fyldt med meninger

Et kort gensyn

Planen var jo sådan set at samsove. Men Theo blev ved med at vågne hver 2. time konsekvent for at spise, så vi tænkte, at det var et forsøg værd at putte ham i hængevuggen for at se, om han mon sov bedre der. Vi tænkte, at det måske var duften af min mælk, der vækkede ham eller bevægelserne fra os i seng.

Han sov delvist bedre i hængevuggen, men måske det blot var alderen, måske det var ren held. Der var ikke rigtig en rutine i det, og efterfølgende har han også taget lange stræk ved siden af mig. Men det blev et kort gensyn, for med Theos 61 cm og hængevuggens lille liggemål, blev pladsen allerede så trang, at han faktisk godt kunne sparke et ben ud mellem snorerne. Så efter kun 1 uges brug blev hængevuggen pænt pillet ned igen. Jeg ved det godt – Heine har sagt det et utal af af gange.. Det er slet ikke det værd at hænge den op eller gemme den til, hvis vi engang får en mere, men den er bare fin! 

Med med hængevuggen atter pakket sammen er soveværelse nu lavet om, så der er plads til den allerfineste Leander tremmeseng. Nede i den putter Theo i den babynest, jeg lavede dagen inden termin, så sengen ikke føltes alt for stor for ham. Og der putter han så ellers ganske fint om natten. Dog er det mere reglen end undtagelsen, at han vågner hver 2. time for at spise, og allerede efter første amning ender han ofte mellem os i sengen. 

Jeg er bange for at være for konsekvent ift sovested. Noam sov fantastisk i mellem os, da han var en baby, men efter vi indførte putteritual og lod ham sove i sin egen seng, var det som om, at han ikke længere kunne finde roen i vores. Theo er min baby, og det skal han helst gerne blive ved med så længe som muligt, derfor samsover vi delvist i et spinkelt håb om, at han bliver ved med at ville putte hos os i lang tid. Og så må vi bare nyde den ekstra plads i sengen, når han sover i sin egen.

3 kommentarer

 • Dejlige billeder. Hvor er han lækker din lille Theo.
  Min Albert kunne heller ikke finde ro hos os efter han fik putteritual/egen seng og værelse. Men det er vendt igen nu og han kommer ofte ind til os 🙂 Det er skønt at høre de små fødder komme trippende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er slet ikke klar til at lade Arn sove for sig selv om natten – Men til gengæld har jeg ikke mine børn til at sove udenfor, så min Leander vugge sover han i i løbet af dagen.
  Jeg er nok også typen der synes det er besværligt at skulle holde sig vågen mens de ammer, for at lægge børnene på plads i sengen igen (har tre, og det samme er sket hver gang) – Så når de kommer over til første natteamning bliver de bare liggende resten af natten…
  Men det har jeg det faktisk også bedst med, jeg har svært ved at sove uden dem når de er så små…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har det på nøjagtig samme måde. Jeg håber på, at han bliver inde i soveværelset længe endnu, selvom jeg frygter lidt, at det er larmen fra os, der vækker ham. Og så gider jeg ærlig talt heller ikke gå fra rum til rum, når han skal ammes, det er hårdt nok i forvejen at blive vækket hver 2. time 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 år og fyldt med meninger