Forår i luften

Det er tydeligt at mærke, at foråret er på vej. Fuglene synger, himlen er blå, og de gange, hvor solen skinner, får man faktisk en varm fornemmelse i hele kroppen. Det betyder nyt overskud og energi og ikke mindst lyst til at gå ture i det blå med mine mange drenge. 


Noams dagplejer bor omkring 2,5 km væk fra os, og selvom det ikke syner af meget, er det en styg ren-op-ad-bakke tur for lille dreng på 22 måneder. Vi har endnu ikke fået en søskendevogn, men vi er begyndt at sælge ud af vores vognpark, så der både vil være plads og råd til en søskendevogn til sommer. Men allerede nu begynder vi at føle et behov for en, for med det lækre forårsvejr går Theo og jeg gerne ned og henter Noam, og så kunne det jo være perfekt, hvis drengene kunne sidde ved siden af hinanden på hjemturen. Selvom vi har søskendesæde, er det altså ikke helt det samme – især fordi det lukker Theo lidt inde i barnevognen, og i forvejen er han ikke en stor fan af den. Så skal han overtales til at ligge deri, skal han som minimum kunne se ud – og ikke bare på ryggen af sin storebror. 


Indtil videre har vi solgt vores elskede Emmaljunga Nitro City, som vi var enige om, at vi ikke ville få brugt, fordi der på ingen måde kan sidde to deri. Oprindeligt var vi enige om, at vi ville sælge Brioen, men efter mange overvejelser og diskuteren frem og tilbage har vi faktisk valgt at sælge Odderen. Der ligger mange grunde til det, men først og fremmest kunne jeg ikke se bort fra affektionsværdien ved Brioen. Dernæst var vi enige om, at når først vi har en søskendevogn, vil det være den, vi slæber frem og tilbage, og dermed ville vores barnevogn stort set blive en altansbarnevogn. Og det er Odderen altså bare for dyr til. Så nu venter vi blot på, at den bliver købt, så jagten kan gå ind på en søskendevogn. Indtil videre har vi mest kig på Emmaljunga Nitro Twin og Teutonia Team Cosmo, som begge kan vendes indad, begge har sæder, der uafhængigt af hinanden kan lægges fladt, så drengene kan sove komfortabelt, begge har drejelige forhjul, og begge fylder voldsomt meget. Men til det findes der heldigvis en løsning, men det bliver ikke en ny bil 😉


2 kommentarer

  • Foråret er bare så lækkert og man får en masse energi af solskin 🙂 Kan godt forstå at du savner søskendevogn!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er vildt glad for min søskendevogn – og der er alligevel 26 måneder mellem mine børn! Så jeg kan godt forstå I godt vil have en ;0)

    Jeg har en Beemoo LA, men jeg er ikke sikker på den kan købes i DK mere…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille trold