2 børn under 2 år

Fødselsdagsweekend

Noam fyldte i lørdags 2 år. 2 år! Det er jo vanvittigt. 
Han vågnede kl 6, som han plejer, og straks stod vi klar med flag og sang, som han udtrykkeligt ville have mere af. I stuen havde vi pyntet op med en flangranke, der hang på kryds og tværs i loftet. På bordet var der allerede dækket op til morgenbrød og i dagens anledning – juice. Der var stablet gaver fra os, venner og familie samt Kirsten, Noams dagplejer, og endeligt blev fødselsdagstoget tændt. 
Mens Theo snuppede en time mere i sengen, hyggede vi. Bare os tre. Præcis ligesom vi gjorde for et år siden. Noam pakkede begejstret den ene gave op efter den anden, og efter maden blev der samlet, leget og hygget med det hele. Vi havde købt en Hape trægarage til ham, som min veninde foreslog, og den var øjeblikkeligt et kæmpe hit. Derudover havde vi købt en lille lastbil og et gips afstøbningssæt, som det var meningen, at vi skulle hygge til om eftermiddagen, men det nåede vi aldrig. 
Vi havde på forhånd planlagt en tur i Aqua, hvor vi også var på Noams 1 års fødselsdag. Allerhelst ville vi prøve noget nyt, men det meste har endnu lukket, og vi syntes, at det var synd at bruge dagen på en masse transporttid. I sidste øjeblik, inden vi tog af sted, valgte en anden veninde med hendes skønne, lille familie at slutte sig til os. Derhjemme hyggede vi videre med pandekager med frugt og flødeskum, og kl 20 blev en træt, nu 2årig Noam puttet for natten. 
Vi havde en virkelig, virkelig hyggelig dag, og “traditionen tro” (over!) kyssede og krammede jeg vores smukke, lille dreng på slaget 12.03 ?? .. Det er fuldstændig vanvittigt, hvordan tiden er gået, og jeg kunne ikke lade vær med at kigge på klokken og tænke, hvad jeg lavede for præcis 2 år siden.
I går efter var familien inviteret hjem til boller, frugt monster og i sidste øjeblik: Noams allerførste fødselsdagskage i form af en cupcake med blå glasur og lys. Vi fejrede både mig og Noam, idet jeg fylder 24 på torsdag. Igen hyggede Noam sig med en masse nyt legetøj og en cdafspiller, som straks er blevet et hit at skrue op og ned for, mens han hopper vildt og voldsomt på sin hoppedrage. Kl 19.30 kom en meget træt og glad Noam i seng og sov hele natten igennem. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 børn under 2 år