Der kan ske meget på 2 år

Søstrene Grene Godter

Udover at Søstrene Grene er mit favoritsted at købe garn til diverse hækleprojekter, har det helt tilbage til mine teenage år altid været en butik, jeg lige skulle runde, når jeg var i nærheden. Men på det seneste er der virkelig kommet mange, lækre sager til, og meget af deres nips er efterhånden at finde rundt omkring i vores hjem. 

Sidste torsdag åbnede de dørene op med deres 2. sending af de lækre sofaborde i 3 størrelser, og selvom jeg havde sendt Heine af sted, som var der blot 20 minutter efter åbning, måtte han desværre gå tomhændet derfra. Så når de kommer igen til maj/juni, må jeg troligt stå ude foran butikken inden åbning og forhåbentlig gå derfra med en i hver størrelse. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der kan ske meget på 2 år