Bilka, når det er bedst

En sulten mus

Det kan ikke tælles på én hånd, hvor mange gange jeg har siddet på en tilfældig parkeringsplads, vejgrøft eller lign og ammet i bilen. Sådan er det, når man er på tur med en sulten mus og ikke altid får det skide godt timet 😉 .. 
I Silkeborg har man desværre ikke været ligeså smart som feks Århus, der har ammelounge i både Magasin og Bruuns, så det gælder om enten at købe sig til en kop kakao et sted, liste ind i et omklædningsrum hvis muligt eller.. Amme i bilen. KæreBørn er dog ved at organisere et lille hjørne i deres butik, og jeg glæder mig sådan til, at det er færdigt – og ikke mindst er jeg glad på andre kommende ammemødres vegne, der vil få kæmpe glæde af sådan et. 

1 kommentar

  • Det er virkelig også en stor mangle her oppe nord på, i den lille provinsby, hvor jeg bor- så kan en ellers hyggellig gå-tur med barnevognen godt pludselig ende i et mindre stressende kaos. Her er det ingen steder hvor man kan amme?!! Så der gælder det i den grad også óm at få timet spisetiderne- eller at droppe gå turen ;(
    Der syntes jeg, at det var lidt nemmere med flasken… Håber det bliver lettere jo ældre Astrid bliver?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bilka, når det er bedst