Sidste chance

Læser-tips!

Jeg elsker, når der her på bloggen kommer kommentarer eller mails til mig – og især dem fra jer med tip og råd, som alle kan have gavn af. Jeg beklager virkelig, hvis jeg ikke altid får svaret på en kommentar, men jeg er virkelig i tvivl om, hvorvidt det overhovedet er ønsket, hvis der ikke stilles et konkret spørgsmål eller lign. Men det er en helt anden snak.
Nina, en kær læser, har stillet nogle spørgsmål til vores søskendevogn Basson Duo Twin, som jeg selvfølgelig gerne svarer på. Nina nævnte, at vognen muligvis også går under navnet Stroll Air My Duo, som jeg naturligvis hurtigt googlede. Og ganske rigtigt – den ligner vores! Der var bare et enkelt billede af et tvillingepar, der skilte sig ud fra vores.. Troede jeg! 

Når man køber brugt, går man nogle gange lidt glip af at opdage, hvad tingene også kan. Vi havde fået manualen med, men den har jeg ærlig talt ikke kigget på, efter jeg læste det basale som, hordan jeg korrekt slår den op og ned. Men på kalechen på klapvognsdelen viser det sig, at der er en lille lynlås. Lyner man den op, får man et stykke stof væk og frem kommer et myggenet i stedet. Og ligesom billedet af tvillingeparret giver det perfekt anledning til, at baby på tur kan ligge på maven, lege, hygge sig og endda se en masse omkring sig. Og så giver det knap så dårlig samvittighed hos moderen over, at baby skal tilbringe en dag i zoo. 

Tippet ville jeg selvfølgelig straks give videre – tusind tak Nina – for det er absolut et kæmpe plus ved vognen! Måske det også er nemmere at finde videoer og anmeldelser af vognen, hvis man søger på Stroll Air My Duo. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste chance