Læser-tips!

Spoiler!

Hvis man har fulgt medpå Instagram, ved man, at vi har haftgang igen frygtelig masse påske projekter. Bl.a. Har vi lavet hele gangarealet om mellem værelserne, således vi nu har fået styr på vores LEGO opbevaringsmareridt. Derudover har vi omsider – efter 1,5 år – fundet en løsning på opbevaringsplads på badeværelset, vi har fået færdiggjort Noams juniorværelser, og vi er kommet i gang med væggen inde på Theos værelse, der skreg efter noget modigt og nyt. 
Men størst af alt har vi splittet Noams ikea legekøkken ad. Jeg har hele tiden ønsket at gøre det personligt, og nu fandt jeg endelig ud af, hvordan det skulle være. Vi er langt fra færdig, det er en lang og kedelig slibe, male, slibe, male proces. Resultatet bliver forhåbentlig skide godt, men indtil da kan I få lov at se nogle af de forandringer, det kommer til at gennemgå. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læser-tips!