Theo 6 måneder

Alternativ til rumdeler

Noam havde den klassiske rumdeler på sit babyværelse, hvor den stod på langs. Men da han fik nyt juniorværelse, var der kun plads til den på højkant. Uanset hvad syntes jeg, at den virkede for klodset til værelset, og jeg blev mere og mere irriteret over de små, indelukkede rum. 
Derfor søgte jeg efter et andet alternativ. Theo har som tidligere vist heller ikke fået en rumdeler, i stedet har han fået disse fra ikea. Til Noam var det lidt mere udfordrende, for jeg syntes ikke, at drengene skulle have det samme, men jeg ønskede at finde et system, der var ligeså åbent som Theos. 
Resultatet må I dedømme, men jeg er personligt helt vild med det! Det var klart både den lange beslutningeproces samt ventetid værd. 

Stigereolen er fra Idemøbler, og der var lige omkring halvanden måneds ventetid samt forsinkelser på den. Stigereolen åbner fuldstændig op for det ellers lille værelse, og så giver den masser af gulvplads, mens rumdeleren fik det til at virke småt og klemt. 

Noams værelse er nu endelig ved at være færdig – ganske få ting mangler. Dog overvejer jeg kraftigt, om han skal have et nyt vægophængt skrivebord med en lidt anden slags form. Det endelige resultat skal jeg selvfølgelig nok vise senere. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Theo 6 måneder