Theo 7 måneder

Huggies vådservietter

Herhjemme står der frisk vand i en balje og skumklude klar til brug ved puslepladsen, men når vi er på tur, har vi altid en pakke vådservietter liggende i pusletasken.  Lige når det kommer til vådservietter, har vi vist efterhånden prøvet lidt af hvert for at finde dem, der fungerer bedst for os og som er så skånsomme som overhovedet muligt. Det er især vigtigt for mig, for med en meget sart hud og tidligere historie med børneeksem er drengene netop disponeret for selvsamme. 

I starten af året var der kæmpe ramaskrig i min terminsgruppe med Theo, fordi det kom frem, at der var diverse kemikalier, som mistænkes at være allergifremkaldende, i Huggies vådservietter. Og lige netop Huggies er nok nogen af de eneste, vi faktisk ikke har prøvet. 
Men nu har Huggies netop lanceret en helt ny vådserviet, efter de tog de gamle af hylden. De nye er uden MI, parabener, parfume, alkohol og er allergivenlige. Og så er de endda ph-balanceret, således de er skånsomme overfor selv den meste sarte hud. Vådservietterne består af 65 % naturfibre og indeholder 98 % vand, der ikke kun gør den blød, ekstra adsorberende og tyk, men også miljøvenlig. Win-win, ikk? 
Men hvad syntes vi så om dem? Vi har som sagt prøvet et par mærker efterhånden, og fælles for en del af dem er, at de klistrer sammen, således man ender med at tømme halvdelen af pakken på en gang. Men det er gudskelov ikke tilfældet med Huggies. De nye vådservietter er våde, men som sagt ikke alt for våde, så de klistrer sammen, og så er de helt sikkert bløde og godt tykke, ja. Dog syntes jeg, at genlukningen er knap så funktionel, som man ellers ser hos andre vådservietter, der har et konkret låg. Derudover syntes jeg, at de har en meget kraftig lugt, selvom de altså er fuldstændig fri for parfume og alkohol. Endeligt ærgrer det mig, at de endnu ikke er astma og allergi mærket eller svanemærket, men måske det kommer?

Netop nu har Huggies en konkurrence kørende på Instagram, hvor man kan vinde et års forbrug af Huggies vådservietter samt et gavekort på 1000 kr til Bilka. Der trækkes intet mindre end 5 vindere! Skal du være en af de heldige, skal du blot uploade et billede af din skønne baby, hashtag “Huggiesdk”  og få 15+ likes for at deltage. 
Konkurrencen løber indtil d. 15. juni, og vi deltager naturligvis også! D. 23. juni offentliggøres vinderne på Instagram, så hold øje med Huggies. 
Indlægget er lavet i samarbejde med Huggies 

3 kommentarer

  • Malene

    Men de indeholder phenoxyethanol …hmm er vel ikke det sikre valg ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    grunden til at de ikke er astma-allergi/svanemærkede er nok, at det ikke er et dansk produkt.. .:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg studsede godt nok over at I viste Huggies vådservietter frem (indtil jeg fik læst teksten, forståes) :0)

    Må lige inden om IG, og deltage i den konkurrence

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Theo 7 måneder