DIY opslagstavle

Dubuy.dk

Skal jeg være helt ærlig, har jeg aldrig brugt så mange penge, som mens jeg er på barsel. I min første barsel med Noam boede vi ude på landet, og her skulle man måske tro, at det ville være en hindring at shoppe. Men hurtigt fik en jeg række favorit webshops, heriblandt Dubuy

Dubuy er en webshop med alt lækkert til mor, barn og hjem. Der sælges alt lige fra Sebra til Normann Copenhagen, bObles og Kähler. Selv er jeg ret stor fan af den slags webshops, fordi jeg både sparer penge i form af porto og modtager alle mine ting på én gang. 

Webshoppen er virkelig nem og overskuelig – også hvis man shopper eller søger inspiration uden, at det er noget bestemt, man går efter. Dubuy er inddelt efter kategori, varergrupper og mærker, således man kan vælge at søge efter en bestemt slags varer eller et rum i hjemmet, den pågældende hører til, eksempelvis “knager”, “badeværelse” eller “roommate”. Og så er der naturligvis også en søgefunktion, hvis man går efter noget helt konkret. 

Der findes selvfølgelig et hav af lignende webshops, men jeg syntes alligevel, at Dubuy skiller sig ud på adskillige punkter. Først og fremmest fordi de både har prisgaranti, er lagerførende og har en auktion, hvor man frit kan byde på udvalgte varer. Derudover er fragten gratis, hvis man bestiller for over 600 kr, og man får endda en gave med! Tilmelder man sig deres nyhedsbrev, får man i øvrigt 5 % på alle køb.

Lige for tiden gennemgår lejligheden en mindre renovering, og der udskiftes alt lige fra møbler til praktisk opbevaring af make-up og pyntegenstande. Nogle af de næste ting, der står på listen, er: 

Wire basket fra Ferm Living til drengenes legetøj i stuen
 
 Akryl kasser til opbevaring på badeværelset
 Tallerkensæt fra Sebra
 Rolf lysestage i hvid 
Indlægget er lavet i samarbejde med Dubuy

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY opslagstavle