Dubuy.dk

Den perfekte “Fars dags” gave

Heine fyldte 26 år sidste mandag, og jeg havde virkelig svært ved at finde ud af, hvad drengene skulle give ham. Jeg ville rigtig gerne, at det skulle være noget personligt fra dem, så da de i min terminsgruppe begyndte at tage “far” billeder, hoppede jeg straks med på vognen. 
På Heines sidste skoledag cyklede han Noam af sted i dagpleje, som han plejer, men blot halvanden time senere havde jeg aftalt med Kirsten, at jeg ville komme efter Noam igen. Derhjemme stod en veninde nemlig klar med sit spejlreflekskamera til at hjælpe mig.

Heine blev selvfølgelig rigtig glad for gaven. Det var dog ikke meningen, at jeg skulle være med, men da vi kom til fælles billedet af drengene, var der ingen af dem, som havde lyst mere. Noam havde ellers været i fuld hopla og meget hjælpsom, da Theo fik taget sine billeder. 
Allerhelst ville jeg nok gerne have haft “far” som holdbare bogstaver, man kan købe i feks Bog&Ide, men med tidspres blev det i stedet til de her billige lærreder fra Søstrene Grene, som jeg hurtigt har malet på. 
Hvad, han så skal have i Fars Dags gave, når nu han fik dette i fødselsdagsgave, er et godt spørgsmål!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dubuy.dk