Så er vi på den igen

Himmelbjerget


Da Oliver og hans noget så søde forældre var her i Kristihimmelfartsferien valgte vi at tage en af rutebådene fra Silkeborg søerne og op til Himmelbjerget. Noam var naturligvis helt vild efter at skulle sejle, og jeg mener bestemt heller ikke, at Oliver var ked af det.


Sejlturen derud tager omkring en times tid og er ganske hyggelig. Selvom det kan føltes ret så langt at slæbe en søskendevogn med drejelige forhjul op til toppen af Himmelbjerget med to drenge i, så tog det os alligevel kun 20 minutter og var hele besværet værd. Oppe på toppen er der boder, en virkelig lækker udsigt, en kæmpe legeplads, masser af grønne arealer og selvfølgelig også tårnet. 

Foruden vognen og alt vores pikpak havde vi også taget Noams løbecykel med, som han kørte på hele vejen ned igen. Seje dreng! 

Det bliver ikke sidste gang, at vi besøger Himmelbjerget her i sommerferien, men næste gang er jeg alligevel fristet til at køre op til toppen 😉 2 kommentarer

  • Ej, hvor ser det hyggeligt ud – måske man skulle derhen her til sommer? Har ikke været der siden folkeskolen.

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er virkelig også mange år siden, at jeg har været der! Det er smadder hyggeligt – især for et så glade udebarn som Noam, så det vil jeg kun anbefale 😊

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er vi på den igen