Det er forsøget værd

Charlies Eventyr

Det er egentlig begrænset, hvor meget Noam får lov til at sidde foran ipaden. Men det hænder da, at vi ind i mellem falder over nogle virkelig gode apps til netop de situationer, hvor han kort får lov til at sidde og fordybe sig i den. 

En af de sidste nye hit er Charlies Eventyr. Appen er en interaktiv børnebog, hvor klassikere som “Fyrtøjet” og “Hans og Grete” er indspillet og genfortalt for børnene med illustrationer, der i form af stilbilleder bliver zoomet ind og ud fra. Udover at man kan få historierne læst højt, kan man også selv læse dem eller som noget ganske særligt selv indspille dem. Sidstnævnte har været til kæmpe underholdning for Noam, som elsker, når jeg laver min stemme om under historielæsning. 


Appen henvender sig primært til børn fra 4 års alderen, og det ses også i illustrationerne, som kan være ret barske for en 2-årig. F.eks hundene i Fyrtøjet, der er meget futuristiske og robot-agtige. Måske jeg er overbeskyttende, for Noam har intet nævnt, men jeg valgte alligevel efterfølgende at kigge de andre eventyr igennem alene, før han fik lov til at se dem. 

Indtil videre er der 3 eventyr klar på appen, hvoraf Fyrtøjet er gratis ligesom appen, men flere er på vej, og jeg glæder mig til at se fortællingen om “Peter Pan” og håber, at der kommer nogle lidt mere småbørns venlige illustrationer og fortællinger i fremtiden. Indtil da kan man følge med på deres Facebook side.


Indlægget er lavet i samarbejde med Charlies Eventyr

2 kommentarer

  • Tak for den anbefaling. Det lyder lige som noget for Aksel. Han elsker Fyrtøjet (selvom moren faktisk også synes den er lige drabelig nok).

    Og god idé at kigge historierne igennem uden børn. Ikke overbeskyttende, men sund fornuft 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Skal klart ha den App:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er forsøget værd