Når den store bliver lille

Ree Park

Sidst, vi var i Ree Park, var Noam blot en lille hemmelighed i maven. Her 3 år senere var det rigtig sjovt at have både ham og hans lillebror med en tur derud.
Ree Park er simpelthen så hyggelig – jeg elsker de dyrehaver, hvor dyrene går frit og ikke blot står og kigger i et betonbur bag tremmer dag efter dag. Vi har derfor valgt at købe årskort dertil, som også giver adgang til bl.a. Odsense Zoo, hvor vi skal hen med Oliver og familien til august. 

Egentlig havde vi planlagt 4 dage i Hamborg, men nu hvor vi flytter, har vi valgt at bruge pengene til flytningen og i stedet har vi taget en masse endagsture rundt herhjemme i Danmark, og det har såmænd også været rigtig hyggeligt. Men i dag og en uge frem står den på sommerhus i Blokhus, og selvom det ikke just er hverken charterrejse eller udlandet, er det tiltrængt at komme lidt væk hjemmefra.

3 kommentarer

  • Nej, vi kører lidt til og fra, alt efter vejret 🙂 I morgen skal vi godt nok i ZOO, men derudover må vi se, hvad vi finder på. På fredag skal vi helt sikkert derop.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejlige billeder 🙂 God idé med at blive hjemme denne sommer … Måske ses vi i Blokhus!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når den store bliver lille