9 måneder inde, 9 måneder ude

Børnenes Jord

Kender I det? Jeg blev anbefalet Børnenes Jord af min østjyske hjemmegruppe på facebook, så en af de mange solrige dage her i ferien tog vi et smut til Århus, hvor vi sammen med vores kære, kommende naboer, Lisa, Joachim og lille Logan, besøgte stedet. 
Børnenes Jord er sådan et enormt hyggeligt sted i grønne omgivelser, hvor mange hjemmepassere og dagplejere kommer med børnene. Der er op til flere forskellige legepladser med både vipper, rutsjebaner, sansegynger, almindelige gynger og endda babygynger. Der er sandkasse, klatrevæg, fodboldbane og masser af andre ting. Men derudover er der også geder, kaniner, høns og fugle, og især Noam hyggede sig rigtig meget, mens han fik lov til at fodre en lille, sort kanin med et stykke mælkebøtteblad. I åbningstiderne er der pædagoger ansat, og så er det endda et gratis tilbud til børn i alle aldre.  

Nu besøgte vi jo så stedet udenfor åbningstid, så jeg skal ikke kunne sige, hvad der er indenfor, men kommer I forbi, er det klart et besøg værd. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 måneder inde, 9 måneder ude