Har han luret os?

Vinderen af Milestone Baby Card give-away

Jeg beklager, at jeg trækker vinderen så sent – især fordi jeg i forvejen fik overskredet det ellers planlagte tidspunkt. 

Jeg kan godt mærke, at jeg lige skal i gang med studierne igen. I år har jeg 3 meget læsetunge fag, det ene endda som selvstudie, idet jeg befinder mig et underligt sted mellem den nye og gamle læreruddannelse. Der er ingen tvivl om, at jeg lige skal vænne mig til, at aftenerne er fuldstændigt optaget af diverse lektier.. Nåh ja og putningen af to drenge, der vil alt andet end at sove. 
Derudover har min mælkeproduktion endnu ikke tilpasset sig til, at Theo ind i mellem tager nogle lange, ufrivillige pauser fra amning. Det skyldtes så nok især, fordi jeg på mine to fridage samt weekenden jo sagtens kan amme ham, når han viser interesse og lyst, således der ikke rigtigt er spor system i det.  Lige nu tror jeg ærlig talt, at mine bryster er en anelse forvirret. Så alt imens jeg i går aftes har forsøgt at finde ud af, hvad Dale siger om didaktisk rationalitet, har jeg måtte pumpe nogle af de mest smertefulde mælkeknuder ud. Lige nu føltes det fuldstændig som i starten af amningen, hvor mælken netop er løbet til, men endnu ikke tilpasset efterspørgslen. Av for pokker! 
Men tilbage til den heldige vinder!

Stort tillykke til Trine, som har vundet sættet til sin veninde. Jeg håber, at hun bliver ligeså glad for kortene, som vi har været. Jeg sender dig straks lige en mail.
Til jer andre vil jeg blot takke for så stor en interesse og deltagelse – det var fedt at se. Forhåbentlig kommer der en ny give-away igen snarest. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har han luret os?