Evil eyes

Juniorseng

I takt med at Noams juniorværelse er ved at være så godt som færdigt, er han seng nu også udvidet til en juniorseng. Pludselig går det meget stærkt med ham, og det er altså virkelig ambivalent at se ham ligge der i den store seng. Vores lille dreng er ved at være en knap så lille dreng ??
Egentlig ville jeg have vist jer Noams Sebra seng som juniorseng – og det skal I såmænd nok også have lov til at se. Men lige siden vi fik Theos Leander seng indad døren, har jeg fortrudt Sebra sengen på så mange måder. Jeg elsker bare simpelthen i Leanders, de fine, bløde detaljer og rundingerne. Heldigt for mig er Heine enig – okay, han har højst sandsynligt ikke et crush på den, men han har også udtrykt, at det er ærgerligt, at drengene ikke har ens senge. Derfor satte jeg spontant Noams til salg, fik den hurtigt solgt og tilmed købt en brugt – eller brugt var den knap nok – Leander seng i hvid med juniorkit og sengehest. 
Men mens alle andre har siddet og kigget på det højst sandsynligt uendeligt store udvalg af juniorsenge, har vi blot skulle udvide Noams. For en gang skyld har jeg ikke skulle indtaste et børnerelareret ord i søgefeltet på Google, undersøge og bruge tid og energi. Jeg har blot skulle løsne lidt skruer og hive lidt i sengen. Det er lidt underligt ikke at være en del af ‘Hvilken juniorseng har I valgt?’ racet, men også ret fedt. 

Nu hvor drengene står til at skulle have nye værelser, er der en del overvejelser iblandt. For egentlig vil jeg lave værelserne præcis, som de er – blot i en væsentlig større udgave. Men samtidig er jeg også meget fristet af tanken om, at de skal have fælles soveværelse og legeværelse. Og nu hvor de pludselig har ens senge, kan jeg også meget nemmere se det ske. Den eneste ulempe skulle umiddelbart være, at ingen af dem sover igennem, og hvis det skulle ske, at det er et kæmpe flop, ville vi igen skulle omrokere og tage ting op og ned ad væggene. 


Vi har endnu ikke besluttet os, men jeg syntes bare, at det kunne være hyggeligt for drengene at have hinanden om natten – de er trods alt ikke ældre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Evil eyes