Theo 10 måneder

Daddy-bloggere

Da jeg i sin tid oprettede bloggen her, vidste jeg slet ikke, hvilken retning den skulle tage eller hvad jeg ville med den. Jeg vidste bare, at jeg manglede et frirum, et sted, hvor jeg kunne komme af med alle de her mange tanker, man oplever at få allerede ved de to, fine streger. Bloggen her blev derfor oprettet, selvom jeg ellers aldrig rigtig har læst ret mange selv.

Da jeg lavede navnet, var det lidt en panikløsning. Jeg havde aldrig forestillet mig, at der var andre, der ville læse med, og jeg tænkte derfor, at jeg altid ville kunne ændre det senere. At bloggen endte med at hedde HeineSimone er i ren og skær mangel på fantasi og kreativitet. Jeg tænkte, at det vel beskrev os fint: Heine og Simone. For i virkeligheden var det jo ikke kun mig, der ventede sig, mig, der skulle gå på jagt efter barnevogn og autostol, mig, der mærkede liv, glæde og forventninger. Og det er jo heller ikke kun mig, der ligger søvnløs, er blevet, hvad der føles som, 10 år ældre og oplever både store glæder og frustrationer. 

Men det endte med at blive min blog. Selvom Heine er repræsenteret i navnet, er det kun min udgave af forældre-livet, I hører om. Og det er ellers selvom vi ofte har diskuteret det herhjemme – og Heine endda flere gange har givet udtryk for, at også han har nogle ting, han godt kunne tænke sig at bidrage med. Men jeg lidt svært ved at ‘opgive’ mit frirum. 

Daddy-bloggere er efterhånden så småt ved at dukke op rundt omkring, selvom de ellers længe har været et sjældent fænomen. Hvad der skal ske videre med bloggen, er endnu usikkert. Jeg ved slet ikke, om I kunne have interesse i Heines syn på den trodsige 2årige, livet med hjemmebarn og en kæreste med mange idealer og ideer? 

Indtil jeg.. Vi? endeligt har fundet ud af, hvad der videre skal ske, har jeg lige et par anbefalinger på andre daddy-bloggere, som allerede eksisterer og endda gør et skide godt arbejde – i min optik. De er  bestemt et besøg værd. De er hudløs ærlige, virkelig morsomme, og så er jeg bare uden tvivl en sucker for far-vinklen. Enjoy!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Theo 10 måneder