Man kan ikke vinde hver gang

Bukser til den lille dreng

Ja egentlig ville jeg have fortalt, hvordan jeg ellers havde opgivet at finde et par bukser, som Theo kan passe i længden OG rundt om livet. For selv bukser med bindebånd har Theo haft svært ved at holde oppe – i hvert fald uden det ser dumt ud, og bukser uden har han konsekvent bare tabt. 

Derfor havde jeg faktisk kastet mig ud i at sy bukser til ham, og jeg havde endda fået lavet op til flere rigtig fine med baggyeffekt, som vi har været rigtig glade for, selvom jeg er fuldstændig nybegynder.

Men så var jeg lige i H&M med en veninde forleden, som viste mig de her helt nye basis bukser, som de har fået. De har længe haft sådan nogle jogginbukser-lign under tilbuddet “3 for 100 kr”, men heller ikke de passer til Theos lange ben og lille liv. 

Min første indskydelse var, om den her nye model mon kun var til piger, men min veninde overtalte mig til at købe et par med alligevel, og allerede dagen efter var jeg nede efter 3 par mere. Jeg er fan!

At snøren sidder sådan der, ser I bare lige bort fra 😉

Bukserne sidder skide godt på ham først og fremmest. De er lidt baggy, kan snøres ind og er i det blødeste materiale, så han snildt kan bevæge sig godt omkring uden besvær. Jeg syntes, at han er virkelig lækker i dem, og med den lille pris kan det slet ikke svare sig for mig at lægge så meget tid og kræfter i at sy selv. Den eneste ulempe er dog, at de endnu kun fås i 3 varianter: grå, som klart er favoritten, blå/lyseblå stribet og brun/hvid stribet. Men jeg satser stærkt på, at der senere kommer et større udvalg, og indtil da nyder jeg egentlig meget godt af de forholdsvis neutrale farver, og ikke mindst at jeg omsider har fundet bukser til min mindste mand. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man kan ikke vinde hver gang