Bukser til den lille dreng

To og et halvt

I dag kan Noam faktisk fejre 2,5 års fødselsdag. Det er helt vanvittigt. Så meget er der sket på kort tid. Størst af alt at han allerede har været storebror i knap 1 år.

Noam 6 måneder
Lige for tiden er der virkelig fart på den sproglige udvikling. Hver dag kommer der mange nye ord til, og han kopierer stort set et helt nyt ord, han aldrig har sagt før, til perfektion. Han har virkelig mod på at lære at snakke, og han danner sætninger som aldrig før. Og det er det altså bare virkelig fedt at sidde og rent faktisk fører en tovejs samtale med sit barn! Det er virkelig noget af en succes-følelse at få. Senest er han så også begyndt at synge, og det er frygteligt kært.
 Noam 1,5 år
Han har længe haft helt styr på motorikken, både fin og grov: han både hopper, løber, cykler, klatrer osv. Han tager selv tøj og sko af og på, spiser med gaffel og ske, smører selv med kniv og skærer maden over. Han piller selv sit æg, og i det hele taget har han bare så meget gå-på mod med at gøre alting selv. 
Og så er han jo bare den kærligste storebror, som kysser, krammer og aer Theo på eget initiativ. Han inviterer Theo med i lege, kalder på Theo, finder ting til Theo og falder han over Theos sut eller nusseklud, løber han straks hen og giver Theo det. Han vil virkelig gerne være med til at putte Theo til lur, og i samme sekund, babyalarmen larmer, råber Noam: “Theo er vågen!” slukker babyalarmen, løber ud ad døren og praktisk talt står ovenpå dækket, så han kan se ned i barnevognen, mens han ivrigt råber ned til Theo: “Heeeej!”. Er Theo ked af det, er han der også straks til at kramme, trøste og i samme tonefald som os gentage: “Så så Theo”.

Noam 2,5 år

Jeg kan slet ikke tro, at den her lille bitte baby-dreng, jeg fødte for allerede 2,5 år siden, er blevet til den her helt fantastiske dreng, der naturligvis kan være skide stædig, sur, kaste sig på gulvet, være helt igennem irriterende vågen kl 21.00, men også enormt kærlig, fuld af empati og har så meget livsglæde, vil så gerne lege og vil så gerne os. Det er helt fantastisk, hvordan kærligheden kan stråle ud af sådan en lille størrelse, og alt det, man har givet, får man så mange gange igen.

1 kommentar

  • Nårh hvor lyder det bare dejligt! Det varmer ens moderhjerte så meget, når ens barn følger sin udvikling til perfektion og man bare kan se at der sker noget nyt hele tiden og hvor er det skønt at han også bare er sådan en god storebror 🙂
    Tillykke med de 2,5 😉

    //Emilie
    http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bukser til den lille dreng