To og et halvt

1 års fødselsdag comming up

Når man som Theo er lillebror, er man faktisk ret heldig. Man er praktisk talt født med halvdelen af udvalget hos Toys’R’us, og når man går en størrelse op i tøj, befinder der sig et ganske lækkert basis udvalg i kasser under forældrenes seng.
 
Til gengæld er det enormt svært, hvad man skal ønske sig, fordi man allerede har så meget. Og når man ikke er ældre, er det forældrenes opgave at finde ud af, hvad pokker den lille dreng skal have i 1 års fødselsdagsgave.
 
Det er lidt ironisk, ikke? Vi stod i samme dilemma med ønskelisten, da han blev døbt, og jeg kan allerede nu se tendensen de næste mange år, indtil han for alvor selv kan fortælle, hvad han faktisk godt kunne tænke sig. 
 
Jeg må have følt, at jeg ikke var presset nok i forvejen, for invitationerne til Theos 1 års fødselsdag er sendt ud, og gæsterne er inviteret blot 18 dage efter, vi gerne skulle modtage en nøgle. Det gælder altså om at komme så meget på plads, at vi faktisk kan tillade os at have gæster oveni jeg jo så også skal forberede mig til praktikken. 
 
Gæsterne har sjovt nok bedt om ønsker, og efter en del spekulationer og en meget sukkende mand, der absolut ikke er til megen hjælp, fandt jeg da frem til følgende liste:
 
 
For selvom Theo ikke kan fortælle, hvad han ønsker sig, har han alligevel nogle meget tydelige præferencer, og så er der ting, han bestemt ikke vil lege med. Modsat Noam gider han ikke legetøj, der larmer og lyser alle mulige farver. Hvis det samtidig også bevæger sig, som et af Noams i sin tid yndlingslegetøj, bliver han direkte bange og græder. Derimod er han ret glad for trælegetøj, der udfordrer både finmotorikken, den logiske tænkning og øje- hånd koordination, hvor han for alvor kan fordybe sig. Ligeledes hygger han sig rigtig meget ved legekøkkenet, og det kunne helt sikkert godt trænge til nyt og lækkert tilbehør. Derfor har jeg skrevet en del af Hapes legemad på: pasta sættet, pizza sættet, grøntsag- og frugt sættet og salatsættet på ønskesedlen. 

Noget andet af Theos yndlingslegetøj er uden tvivl Lego, som han sammen med Noam bruger rigtig meget tid på. Det kan man vel aldrig få for meget af? Så jeg har skrevet nogle af køretøjerne, som drengene ikke har, på ønskelisten: skraldebil, bus, politibil, brandbil og ambulance samt bondegården og politistationen. 

Derudover har jeg også valgt at ønske brandstationen i træ fra Hape samt brandbilen til ham. Det er virkelig fint, ikke? Noam fik parkeringshuset i 2 års fødselsdag, hvilket var et kæmpe hit. Til alt det her legetøj har jeg puttet Sebras nye kurv fra Village kollektionen på listen.

Hvad vi selv skulle give ham, har også været en kæmpe udfordring, indtil jeg fandt den her nyhed fra Hape – en kuglebane – hos Swingcar, som jeg straks klikkede hjem. I indkøbskurven røg Hapes trægrydesæt samt pitasættet. Derudover er jeg i fuld sving med at hækle ham en kæmpe slange til sengen samt sy nyt sengetøj i juniorstørrelse. For jeg har jo slet ikke rigeligt at se til i forvejen, vel? 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To og et halvt