Vores (nuværende) hjem #2

Noams værelse

Nu, hvor I har set, hvordan stuen endte med at se, tænkte jeg, at I som afslutning skal se, hvordan Noams værelse endte med at se ud. 

Det nye værelse bliver meget lig med det gamle, men jeg har dog valgt at gøre det lidt mere farveneutralt og fundet et par projekter, som vi skal have kastet os ud i i efterårsferien. Dem glæder jeg mig virkelig til at vise jer.. Hvis de lykkedes vel og mærke.

Jeg bliver ofte kontaktet ang bogkasserne på væggen samt boghylden. Alt sammen er faktisk fra Bilka. Bogkasserne fås i pakker af 3, der er hhv kvadratiske og rektangulære. Jeg mener, at de hedder Mars og Venus, afhængig af hvilken pakke man ønsker, og så fås de både i hvid og sort og koster mellem 250 og 300 kr. Boghylden har de ofte i tilbudsavisen, men alt sammen kan findes på webshoppen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores (nuværende) hjem #2