Dag 1

Mads og Mette

Midt i skolestart, lektier og nedpakning af lejligheden har vi været så heldige at få tilsendt en tøjpakke med natdragter, bodyer og hjemmesko fra Bilkas Mads & Mette serie, og vi har været overraskende positive. 
Tøjet er lavet af økologisk bomuld og er derudover virkelig blødt og lækkert at røre ved. Det bliver da ikke meget bedre så? Men det gør det faktisk. Det lyder helt sikkert dumt, men det er tilfældet, for selvom tøjet ikke er på tilbud, er det vanvittigt billigt. En body koster 20 kr, mens natdragterne koster 69 kr stykket. Det er da til at overkomme – selv for et par forældre som os på su. 

For mig har Bilka sjældent betydet forkælelse eller luksus, og det er nok egentlig en meget forkert og forudindtaget holdning at have, for luksus og lækkert tøj behøver jo ikke nødvendigvis være dyrt. Tværtimod er det da luksus, at jeg med god samvittighed kan putte mine børn i blødt og behageligt nattøj, der ikke strammer – uden at det ruinerer mig vel og mærket. 

Futterne er ligesom tøjet også bløde og med skridsikre dutter, så den lille herre ikke vælter rundt, alt imens han ihærdigt øver sig i at gå og stå. 
Indlægget er lavet i samarbejde med Bilka 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 1