Theo 11 måneder

Men hvad skal der nu ske?

Jeg nævnte tidligere i det her indlæg, at jeg har nogle overvejelser omkring bloggen. Det har jeg såmænd haft i noget tid, men nu kan jeg mærke, at jeg i den grad trænger til at få gjort noget ved det. Bloggen fylder om lidt 3 år, og jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg ville blive så glad for den. At I læser med, er en kæmpe bonus, og jeg nyder at se kommentarer fra jer. Måske I også vil være behjælpelig her?
Jeg går lidt og leger med tanken om at købe mig mit eget domæne, men jeg kan ikke finde ud af, om det vil være en dum ide, og om folk overhovedet vil følge med? Jeg lover, at den ikke vil blive propfyldt med den ene pop-up reklame efter den anden, for det irriterer også mig, når jeg sidder og læser med rundt omkring.
Da jeg oprettede bloggen, havde jeg ikke en bestemt retning for den. Mest var det bare om graviditet, tanker og baby-shopping, og der har da også været en hel del graviditets-relateret indlæg, da jeg ventede Theo – det er klart. Men hurtigt er der også kommet DIY indlæg, bolig indlæg og mange personlige indlæg, hvor jeg for alvor har åbnet mig op. Det er tydeligt, at også jeg er vokset som blogger gennem årene. Men er der mon noget, som I specifikt gerne vil læse mere om, og er der noget, som er skide irriterende at læse? For det er klart, at den handler mest om drengene – bloggen hører trods alt til under kategorien mor-blog. 
Det er alle sådan nogle tanker, jeg bakser lidt rundt med for tiden. Og hvad med Heine? Kunne I tænke jer at høre far-vinklen om at have pseudotvillinger, søvnløse nætter og en kæreste, der konstant omdekorerer? Vil det være forvirrende? Jeg kan sige så meget, at jeg faktisk er gået med på, at Heine laver et ganske særligt indlæg i anledning af Theos 1 års fødselsdag. Jeg er ret spændt på det! Hvad der så skal ske derefter, tænker jeg lidt videre over, men allerede nu vil jeg gerne takke dig, hvis du har lyst til at smide en kommentar til alle mine mange forvirrede tanker. 

8 kommentarer

  • Hov, og kom endelig bare i gang med eget domæne 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du skal bare holde fast i den, du er, og dine gode indlæg. Jeg elsker at læse med hos dig og især at følge Noam og Theo lidt tættere end i vores gruppe. Jeg vil elske et indlæg fra Heine. Det er en skidegod idé! (jeg lover at kommentere!).

    Det bliver også spændende at se hvordan I/du indretter dig næste gang 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Om du skal købe dit eget domæne eller ej, har jeg ikke nogen mening om. Men vil sige, at grunden til, at jeg fra starten har fulgt med i din blog (vi var i samme terminsgruppe på MM), er, at du skriver nogle dejligt lange reflekterende indlæg. Man kan være enig eller uenig i dine holdninger, men uanset hvad får man selv noget at tænke over, fordi man selv er nogenlunde samme sted i livet med små børn. Jeg vil rose dig for, at du har holdt fast i stilen, siden du startede. Derfor følger jeg stadig med. Mange blogge – fx Babydutten og mange andre – er startet som din og er derfor blevet populære, men har hurtigt udviklet sig til reklamesøjler uden personlighed. Derfor gider jeg heller ikke følge dem længere. Så mit råd til dig er ikke at sælge ud, men stadig være tro mod dig selv. Selvfølgelig får man som blogger mange fristende tilbud fra diverse firmaer, men vælg med omhu, hvad du siger ja til. Er det fx et produkt, du ville have købt, hvis du ikke havde fået det tilbudt gratis? For i længden bliver det trættende som læser at læse det ene sponsorerede indlæg efter det andet.

    PS. Og jo, det kunne være spændende med et gæsteindlæg fra Heines pen i ny og næ.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Hej

    Synes din blog er så god og jordnær, og en god blanding af det hele. Jeg kigger ind hver dag, og tjekker om der er nyt. Selv om det er ganske jordbærtid, ikke noget kendis eller noget, men måske er det netop er defor, at jeg tjekker hver dag:-) lidt mere om boligindretning ville være fedt, særligt nu når i flytter, men når nu jeg tænker over, så synes jeg også du godt omkring der:-) det var faktisk den måde jeg fandt din blog… Gennem en google søgning – wallstickers – og siden har jeg været inden næsten hver dag i min egen lille barsel boble 🙂 fedt med et heine indslag i ny og næ:-)

    Pøj pøj med flytning Mm. 🙂

    – Anja – mor til 2 – pige på 3 og dreng på 4 snart 5 mdr

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Jeg synes det er en hyggelig blandet blog at følge med i og indholdet må gerne forblive blandet. Jeg synes også også at det ville være meget spændende at høre Heines bud på det hele, og selvom det er din blog måtte han meget gerne være fast gæst med mande tanker..
    – sidse

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og P.S.: TAK, fordi jeg er på din blogroll ude i siden <3 Mon du kan lokkes til at ændre adressen til http://www.drengemor.dk i stedet for? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes da bestemt, du skal købe dit eget domæne! Og tænk rigtig godt over, hvad det skal hedde. For hvis det egentlig er DIN blog med lejlighedsvise indlæg fra Heine, skal den nok ikke hedde Heine og Simone? Jeg synes derimod ikke, du skal ændre på indholdet. Blandingen af de ting, du beskriver, fungerer rigtig godt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Theo 11 måneder