Jinx!

Næste weekend: børneværelser!

Weekenden stod sjovt nok på fødselsdag, og selvom jeg havde håbet på, at vi ville være helt klar på at vise vores nye hjem frem, er vi ikke i nærheden at være på plads. Okay – der står i det mindste ikke flyttekasser fremme længere, de fleste gardiner er da også hængt op og så sent som i søndag kom de sidste lamper også op. Ej – vi mangler lige lys ved trappen, men når man har en 6 meter op til loftet, kræver det lige lidt kreativ tænkning.
Men der mangler rigtig mange deltaljer og vigtige ting såsom skoskab, hylder i køkkenet, bruseforhæng, billeder overalt og ikke mindst: børneværelserne. Så næste weekend står forhåbentlig på at få malet derinde, sat wallstickers op, hængt billeder op og ikke mindst opstart på et par projekter dertil. Jeg ved godt, at ting tager tid – især når vi begge er optaget af studiet og der konstant er børn hjemme. Men jeg hader, at drengenes værelser er så tomme at se på, når nu vi netop lige havde fået skabt så fine og hyggelige værelser til dem.
Men sidste weekend havde vi som sagt gæster, og selvom vi har mistet 20 m2 i vores stue, kom der ikke mindre end 21 mennesker. Jeg var skide nervøs for pladsmangel, men det gik, og det var rigtig hyggeligt. Theo fik en masse fine gaver, spist frugt og boller og hygget med de mange andre børn på drengenes alder. Og dagen efter var han da også så træt ovenpå fejringen, at han ikke alene sov til 7.30, men også tog 2,5 times lur i barnevognen! 

1 kommentar

 • Stort forsinket tillykke med ham:-) han er så kær lige som sin bror:-)
  Hvis det kan være en trøst, så synes jeg I er nået rigtig langt:-) tænk på al det I har haft oveni;-)
  Glæder mig til en guidet Tour i jeres smukke nye hjem, samt til jeg forhåbentlig snart kan være kreativ med indretning i vores nye hjem:-)
  Forresten, indlægget med Heine var super godt!!! Han er lige så god som dig, til at skrive på en indlevende jordnær måde, med en god portion humor og ironi;-) skønt!!!

  God aften
  Anja 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jinx!