Næste weekend: børneværelser!

Theos tomme værelse

Drengenes værelser er som sagt meget tomme og triste at kigge på lige for tiden, og selvom jeg pusler lidt rundt med tingene, er det bare slet ikke godt nok. Jeg har en masse planer med de her store værelser, og jeg hungrer efter, at de står færdige og klar til mange timers hygge og leg.
For enden af væggen ved hylderne har jeg et ganske særligt projekt i tankerne, som kræver bl.a en tur i en stofforretning. Det er projekt med en masse delelementer, som tager tid, men jeg glæder mig til at vise jer det endelig resultat, som gerne skulle blive smadder fint. Men det er også årsagen til, at hylderne ikke hænger midt på væggen eller længere henne mod væggen.

Leander taburetsættet er kommet i midten af rummet, og det kommer langt bedre til sin ret dér. På væggen ved magnettavlerne bag sengen har jeg købt ind til endnu en omgang prikker, der skal fortsætte henover det hvide loft. Om der igen bliver sat pom pommer op, er jeg lidt i tvivl om. Til gengæld håber jeg på at finde tid til at hækle et stort, rundt tæppe, der skal ligge ved sengen og som skal matche værelsets primære farver. 

Sebra reolen hænger igen vandret, hvilket fungerer langt bedre for os, end da den hang lodret. På væggen bag har jeg planer om igen at male væggen i en lys grå og ligeledes hænge hans mange fine, grafiske billeder op over reolen.

Men ting tager tid – tilsyneladende, og selvom værelset langt fra er færdigt, syntes jeg alligevel, at I lige skulle have lov til at se, hvordan det ser ud indtil videre. 

3 kommentarer

 • Jeg har også et par af de Ekby hylder – og manglede også flere. Så skulle nok have købt rigeligt. 🙂

  Men jeg har i stedet købt nogle hylder fra Sebra. De passer ret godt ind i resten af det univers jeg har på min piges værelse.
  Du kan se en af dem her: http://www.sebra.dk/da/metal-shelf-l-grey/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej! Må jeg høre, hvor de fine hvide hylder med metalophængene kommer fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Selvfølgelig – det er de meget populære Ekby hyldeknægte fra Ikea, som desværre er udgået.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Næste weekend: børneværelser!