Endnu et amme-indlæg

Jeg er her endnu

Jeg er her såmænd endnu, så det er bestemt ikke med god vilje, at der er fuldstændig stilhed. Der foregår bare lige så mange ting lige nu, som jeg egentlig rigtig gerne vil dele med jer, men jeg er ganske simpelt ikke helt klar til det endnu. Ikke fordi jeg er nervøs for reaktionerne, men det er bare så privat og dermed virkelig grænseoverskridende at skulle blogge om.

I mellemtiden kan jeg fortælle, at jeg i den her uge startede min 3. års praktik i en specialafdeling nær Århus. Og det er vanvittigt fedt! Det er fedt at være ude blandt eleverne – uden tvivl. Jeg oplever læreruddannelsen som være et studie med masser af tvivl og forvirring, om det nu også er det rigtige, jeg har valgt, mens jeg sidder og læser om Klafki, Vytogski og inklusion. Men så snart jeg befinder mig ude blandt eleverne – ude af alle bøgerne, ved jeg bare, at det er det rigtige sted for mig. 

Men den her gang er jeg ikke bare ude i en almindelig folkeskoleklasse, jeg er ude blandt elever med autismespektrumforstyrrelser, og jeg skal give  meget af mig, så jeg kan få lov til at nå ind til dem og få dem til at tage imod mig. Det har været en hård uge, men jeg har virkelig lært meget. Ikke mindst har det været ubeskriveligt fedt at opleve, at op til flere elever allerede nu henvender sig til mig.. Helt af sig selv, de vil holde i hånden, snakke og pjatte. Det er sgu da fedt! 

I dag har vi haft besøg af en fotograf, der skulle tage billeder af drengene i forbindelse med Theo, der netop er fyldt 1 år. Fotografen er mand til en af mødrene i min terminsgruppe, og med det tilbud, han kom med, havde jeg nærmest ikke råd til at sige nej 😉

I morgen er jeg inviteret til et blogevent med Jelena og efterfølgende børnebazar, og jeg glæder mig virkelig meget til igen at se mange af de mor-bloggere, jeg mødte til mit første blogevent i sommers i Fårup Sommerland. 

Jeg syntes, at jeg lige skyldte jer en forklaring på den larmende tavshed både her på bloggen og Instagram. I må have en rigtig god weekend 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu et amme-indlæg