Jeg er her endnu

Jeg kaster lige bomben

Der er ingen tvivl om, at søvnløse nætter, pseudotvillinger og selvstændighedsperioden oveni en skrigende baby kan tage pusten fra enhver forældre. Til gengæld vil jeg heller aldrig nogensinde lade mine børn tro, at de er skyld i, at deres far og jeg gik fra hinanden. For det kunne ikke være mere forkert.
For sagen er ganske simpel – jeg nævnte, at der lige nu foregår rigtig mange ting privat, som jeg endnu ikke har været klar til at dele med jer. Men det er jeg nu. Det er vel også en del af processen at dele med andre? Derudover er bloggen mit personlige frirum på godt og ondt.
 
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er mig, der har truffet beslutningen, men det er uden tvivl den hårdeste beslutning, jeg nogensinde har skulle træffe: at gå fra mine børns far. Jeg elsker stadig Heine – det vil jeg måske altid gøre, han har for pokker givet mig de her to, skønne lyshårede drenge, og han har været min bedsteven de sidste 7,5 år.
Men vi glemte at kysse hinanden, og da vi opdagede det, var et kys slet ikke nok. Det er i sagens kerne ganske simpelt, men det er naturligvis ikke det, der alene har gjort, at vi står, hvor vi gør i dag. Men med respekt for både Heine og vores forhold vælger jeg, at nogle ting er for private til, at jeg deler dem her. Men vi har kæmpet det sidste år, og skal vi være komplet ærlige, ved vi også, at vi faktisk har kæmpet siden midten af graviditeten med Theo. For det er jo, hvad man gør. Man kæmper og kæmper og giver lige det hele én sidste chance om og om igen, men man når til et punkt, hvor kampene er for store, og hvor man mister sig selv i processen. Og det er her, jeg befinder mig nu. Jeg mistede mig selv, og jeg skal nu i gang med at starte et helt nyt liv, hvor jeg står fuldstændig på egne ben, men med to små drenge og et studie.
Jeg har altid fået at vide, at man må ikke blive sammen med sine børns far for alt i verden, og man må under ingen omstændigheder bliver sammen udelukkende for børnenes skyld. Det samme har jeg gentaget overfor andre veninder, der har haft brug for at få at vide, at “det er helt okay”. Men alligevel faldt jeg i præcis dén fælde! For hvornår har man kæmpet nok? Og hvornår går det mere udover børnene end det gavner dem, at vi er sammen?
Det er selvfølgelig skide dårligt timet ift flytning og hjemmebarn, men heldigvis kan min økonomi da bære, at jeg bliver siddende i huset med drengene – dog uden bil, men pludselig har jeg mere end travlt med at finde den helt rigtige ordning mht Theo. Det gør skide ondt, at han nu skal i institution langt før end planlagt – det var jo overhovedet ikke det, vi havde ønsket os.
Jeg er helt afklaret med min beslutning, og jeg er omsider nået til det punkt, hvor det også føles som det helt rigtige – for os allesammen. For det er hverken fair overfor mig selv, børnene eller Heine, at jeg kun er i det halvhjertet. Han fortjener mere, han fortjener bedre. Men derfor sørger jeg jo stadig over det, der ikke gik. Det som jeg ønskede og håbede. Samtidig glæder jeg mig også over, hvad fremtiden så bringer, og det er det, jeg er nødt til bl.a. at fokusere på her i processen mod at finde mig selv.
Det er vanvittigt vigtigt for mig, at drengene ved, at vi elsker dem uendelig højt begge to, og det ikke er nogens skyld. Det hele handler om drengene lige nu, og vi ønsker begge at samarbejde på allerbedste vis omkring dem, for selvom vi ikke længere er kærester eller skal bo sammen, har vi stadig skabt en lille familie.

9 kommentarer

 • Jeg sender al verdens held og lykke med at opbygge en ny hverdag for dig og drengene. Er sikker på at alt nok skal flaske sig med dit omhu.
  Dit indlæg trækker tårer hos mig, for jeg er selv mor til pseudotvillinger og kan næsten mærke alt det, vi var igennem. Forholdet er sat under pres, og der efterlades ganske lidt voksentid. Vores yngste fylder 2 år til januar, så vi har efterhånden klaret de svære år. Men nu skal vi også lige lære at være mand og kone igen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kram til dig- det skal nok gå det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Har fulgt jeres liv i et år. Dine drenge er super skønne og du, deres mor, er sej, at du mærker efter, hvad der er rigtigt for dig og lever efter det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg ved ikke hvorfor, men jeg havde gættet det fra dit sidste indlæg. Vil bare sende et virtuelt kram. Heldigvis virker du til at være meget afklaret med det. Husk, at man sagtens kan være en familie, selv om man ikke længere er sammen. Held og lykke til jer alle fire.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kram <3 Jeg ønsker det bedste for jer begge og jeres skønne drenge. Håber I får en god og tryg hverdag op at køre trods alt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ha, jeg kender dig ikke, men har fulgt dig det seneste halve år vil jeg tro.
  Jeg har helt ondt ind i hjertet, og kan godt forstå, det har og er så vanvittig svært for jer alle. Men jeg tror også på, at I begge kan få det bedste ud af det, og gøre alt hvad I kan for drengenes skyld. Og jeres skyld.
  Jeg føler meget med jer, og ønsker jer alle det bedste:-)
  Ved ikke hvorfor, men det indlæg rammer mig virkelig meget… Tror det fordi jeg selv har stået i den situation, og været meget i tvivl, men heldigvis er der sket en positiv udvikling hos os, så vi har det meget bedre. Skulle det, 7 9 13, vende igen, vil jeg tænke på dette indlæg, mærke din styrke gennem dette indlæg, til trods for sikkert mange timers tårer, bekymringer, og fortvivlelse…

  Varme knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh altså! Sikke en bombe.

  Det er altid uendelig trist, når et forhold kommer til dette punkt. Men hvor må drengene senere i fremtiden være glade for, at I stadig holder fast i at kunne kommunikere sammen og samarbejde om dem. Det er så tit det ses, at begge parter ikke kan udstå synet af hinanden, og det er så uendelig synd for børnene imellem.

  Alt det bedst til dig, Heine og jeres flotte drenge i den svære tid. Håber det bedste for jer alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, sikke en bombe. Åh altså!

  Et kæmpe virtuelt kram til dig – det lyder dog til at du er afklaret med det, men som du siger, derfor gør det jo stadig skide ondt. Og det tror jeg også det skal gøre, før du kan komme videre og "over" det.

  Alt det bedste til dig og dine drenge <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tumlesmor

  Åh Simone – det var da lidt af en bombe! Jeg ønsker dig og dine drenge alt det bedste ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er her endnu