Børnefrie weekender

En lille nisse rejste

I morgen starter en fuldstændig magisk tid i langt de fleste børns øjne, og ovenpå alt, hvad der er sket på det seneste, ønsker jeg absolut, at Noam kommer til at huske julen som værende helt igennem fantastisk. Det havde jeg naturligvis ønsket under alle omstændigheder, men Noam forstår bare så meget af hele vores situation, at det gør helt ondt, og jeg håber sådan, at han for en lille stund glemmer alt og blot nyder, hvad der kommer.
Derfor har jeg planlagt, at vi sammen i morgen skal julehygge for at sætte julen i gang for alvor. Vi skal spille højt julemusik, mens vi pynter hele huset op, vi skal spise æbleskiver, tage på julemarked og lave risengrød til aftensmad. Men først starter vi dagen med adventsgaver til drengene, som nissen er kommet med. For nissen er netop flyttet ind i det lille, hvide hus, og foruden gaver har jeg et par ideer til, hvordan nissen for alvor kan lave juleløjer med Noam. Men for at det hele er lidt mere virkeligt, og at nissen er nogenlunde visualiseret, har jeg købt det her lille sæt med dør, stige, måtte, postkasse, sko og krans i Superbrugen for nogle uger siden. Jeg er helt vildt spændt på, hvad han siger, når jeg i morgen overrasket viser ham, at der i vores vindueskarm pludselig er en dør, og at jeg fortæller ham, at der på den anden side af døren bor en lille nisse.
Skulle I ikke have købt sådan et sæt, kan jeg glædeligt informere jer om, at det i morgen kan købes for blot 60 kr i Superbrugsen igen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnefrie weekender